Haberler

Kahramanmaarş'ta Kısa Kısa

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Güven, Afşin Hanımlar Kültür Merkezi'nde, Belediye Başkan Yardımcıları ve 20 mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarıyla sürekli istişare içerisinde olmak istediklerini ifade eden Güven, "Mahalle muhtarlarımız ile imkanlar dahilinde bir araya gelmek, yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında sürekli istişare halinde olmak istiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana mahalle muhtarlarımız ile birlikte el ele vererek daha yaşanılabilir bir Afşin'i oluşturmak için durmadan çalışıyoruz. Bulunduğumuz makamların geçici olduğunun hepimiz farkındayız" dedi.

Muhtarlara, belediye çalışmaları hakkında da bir sunum yapan ve Afşin'e yapılan hizmetler, planlanan projeler hakkında bilgiler veren Güven, gayelerinin arkalarında güzel eserler bırakarak Afşinli vatandaşların hayırlı dualarını almak olduğunu sözlerine ekledi.

Afşin'de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Afşin Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" devam ediyor.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Göksun Meslek Yüksekoulu (MYO) Öğretim Görevlisi Dr. Fatih Kıraç, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası seminer salonundaki eğitimde, yaptığı konuşmada, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nden mezun olarak, işini kuran girişimcilere geri ödemesiz "Yeni Girişimci Desteği" olarak 30 bin lira ödeneceğini söyledi.

Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmalarını hedeflediklerini dile getiren Kıraç, 25 kursiyerin eğitim sonunda girişimcilik belgelerini alacakların belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Fatih Güven Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title