Haberler

Kağıtspor Bayan Masa Tenisi Takımı Lige İyi Başladı

Kağıtspor bayan masa tenisi takımı, Süper Lig Masa Tenisi 1. Etap müsabakalarında dört maçın dördünü de kazandı.

Kağıtspor bayan masa tenisi takımı, Süper Lig Masa Tenisi 1. Etap müsabakalarında dört maçın dördünü de kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor bayan masa tenisi takımı, zirve yarışını her yıl olduğu gibi bu yılda sürdürüyor. Mavi beyazlı bayan raketler hafta sonu İzmir'de oynadığı Bayanlar Süper Lig Masa Tenisi 1. Etap müsabakalarında dört maçın dördünü de kazandı. 16 takımın yer aldığı Bayanlar Masa Tenisi Süper Ligi'nde Büyükşehir Kağıtspor, Antrenör Yasemin Gökçelik nezaretinde Neslihan Kavas, Yıldız Meral, Betül Töz, üçlüsüyle ligde mücadele etti.

Ligin ilk etabında ilk gün oynadığı karşılaşmalarda İstanbul Modaspor ile MKE Ankaragücü'nü 4-0'lık skorlarla yenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu bayan masa tenisçiler ikinci güne de moralli başladı. İkinci gün Başkent takımlarıyla karşılaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ilk gündeki performansını, ikinci günde gösterdi. Mavi beyazlılar, Ankara Keçiören Bağlumspor ile Ankara Büyükşehir Belediyespor takımlarını da 4-1'lik skorlarla yenerek ilk etabı kayıpsız geçti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kağıtspor İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title