Haberler

Sokak Ortasında Yürüyen Kıza Yumruklu Saldırı! Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de yolda yürüyen genç kıza, tanımadığı bir kişi yoldan geçerken yumruk attı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kadıköy'de 17 yaşındaki genç kız yolda yürürken hiç tanımadığı bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Liseli 17 yaşındaki B.G.K . kaldırımda yürürken karşıdan gelen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

"NE YAPIYORSUN"

Şok geçiren genç kız, saldırganın arkasından 'Ne yapıyorsun" diye bağırdı. Saldırgan ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Yaralanan genç kızın yardımına çevredekiler koştu. B.G.K., babası ile birlikte Kadıköy İskele Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayette bulundu.

Polis, güvenlik kamerasından tespit ettiği saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevkedilen saldırgan A.K.G. (28), adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldığı öğrenildi. Sokakta yaşadığını belirten saldırganın, genç kızı tanımadığını olayı da hatırlamadığını söylediği kaydedildi.

"ADAMIN BİRİ GELDİ VURDU"

Saldırıya uğrayan B.G.K. olayı DHA'ya anlattı. Genç kız, "Okula bu yoldan gidiyorum, her zaman kullandığım bir yol. Adamın biri geldi vurdu. Sonra yürümeye devam etti. Bağırmaya başladım, çevredekiler yardıma koştu. Burnumda zedelenme ve çizikler var, yüzüm de şişti" dedi. Genç kızı, "Mutlu olduğum konu polisler çok ilgilendiler. O gün buldular o adamı" diye konuştu.

"YAKALANMASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ"

Çok üzüldüğünü söyleyen anne Mehtap K. ise, "Çok korktuk. Bir an önce yakalanması bizim için önemliydi. Çünkü çocuklar okula giderken genellikle o yolu kullanıyorlar" şeklinde konuştu.

"ÇOK KORKMUŞTU "

Saldırı sonrası B.G.K'nin yardımına koşan iş yeri sahibi İsmail Seven, 'Bağrışlar üzerine dışarı çıktığımızda kızın burnu kanıyordu ve yere çökmüştü. Bir kişi, doktordu herhalde hemen pansuman yaptı. Burnundan çok kan akıyordu. Kızla konuştuğumda vuran kişiyi tanımadığını söyledi" dedi.

Yardıma koşanlardan Berrin Alpay ise, 'Burnu kanıyordu. Kafedekiler ve bizim dükkandakiler yardıma koştu. Kanamasını durdurmaya çalıştılar. Adam yolda yürürken vurmuş gitmiş . Çok korkmuştu ' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy 3.Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (80)

SAMSUNLU55:

emniyet görevini yapıyor ama maalesef otokattan hiç yememiş olan hakim müsvettesi serbes bırakıyor allahsızın cezası verilmeli ne günahı var madurun

40
1
yanıtYanıtla
Fatma:

Başörtülü birine saldırsaydı şimdiye mahkemeye çıkmıştı. Başı açık olanlara saldırılınca kimsenin umurunda olmuyor. Hiç akli dengesi yerinde değil numarası yapmasınlar. Akli dengesi o kadar yerindeki gücünün yettiğine saldırmış, bir erkeğe saldırsa dayak yiyeceğini biliyor çünkü.

13
17
yanıtYanıtla
ADALET:

ADILSIZ oldugunu anlasiliyor

yanıt0
yanıt2
aydın:

Yobaz tespit edildi.

27
3
yanıtYanıtla
BOZKURT ADAM:

Eskiden her mahallede delikanlı abiler olurdu şimdi her yerde yobaz şerefsizler var

29
0
yanıtYanıtla
A:

neden serbest bırakıyorsunuz ? Birine daha yumruk atsın diye mi ?

27
0
yanıtYanıtla
ZLATAN TATLISES:

AYNEN BAŞKAN MADEM SERBEST BIRAKIYOSUN BU ÜLKENİN DELİKANLILARINA EŞGAL RESİM FİLAN VER TANISINLAR BU ELEMANI SONRA GÖRÜR O YUMRUĞU SOKAKTA GEZEMEZ

yanıt8
yanıt0
ömer bayrak:

bu kişi onu serbest bırakan kişinin kızına vursa idi sonuç aynımı olurdu?eğer o zamanda serbest kalır ise sıkıntı yok ama o zaman farklı muamele oluyorsaki oluyor adaleti kim nasıl sağlayacak. Kızın babasıda o sapığı dövsün veya dövdürsün beraber tutuksuz yargılansınlar. . .

23
1
yanıtYanıtla
POST:

bir de bunu yapan serbest neden çünkü mağdur bakan kızı değil. sizin gibi ezik bir vatandaş.

22
1
yanıtYanıtla
.:

KADIKÖYÜN ARKA SOKAKLARI TİNERCİ VE ANARŞİST DOLU

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title