Haberler

KAAN feat Kenan Doğulu, "Living It Up" ile Damgasını Vuracak

Güncelleme:

KAAN feat Kenan Doğulu, 5 ülkede aynı anda yayınlanacak 'Living It Up' ile 2014 yazına damgasını vuracak!

R&B ve Hip-Hop müziğinde Türkiye'yi aşarak kendini dünyaya tanıtan genç yıldız KAAN, Kenan Doğulu ve Romanya'nın popüler müzik grubu Radio Killer ile yepyeni bir parçaya imza atıyor. Klip çekimleri Atina'da gerçekleştirilen "Living It Up", Türkiye ile eş zamanlı Yunanistan, Romanya, Azerbaycan ve Rusya'da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kenan Doğulu, Yunanistan, Romanya, Rusya, Azerbeycan ve Türkiye'de eş zamanlı olarak yayınlanacak 'Living It Up' şarkısı için, kısa zamanda dünyaya açılan ve büyük beğeni toplayan genç yıldız KAAN ve Romanya'nın popüler müzik grubu Radio Killer ile bir araya geldi. Firstclass Entertainment'ın sahibi, Snoop Dogg ve Timbaland gibi dünyaca ünlü R&B ve Hip-Hop yıldızlarıyla çalışan menajer ve yapımcı Fotios Stefos, bu proje için sanatçıları buluşturan isim oldu. Gelecek vaat eden genç yıldıza olan güvenini her fırsatta dile getiren Kenan Doğulu ise, bu projede KAAN'a destek vermekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Atina'ya yaz erken geldi! Yunanistan, Romanya ve Türkiye sahillerine yazın bombası düşüyor…

Mayıs başında çıkacak parçanın klip çekimleri Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleştirildi. 2 kez ECHO Awards'a aday gösterilen Harris Hodovic ile birlikte Andreas Tzourapas'ın yönetmenliğini üstlendiği klipte, Yunanistan'ın bir numaralı rap sanatçısı Nivos, Yunanistan'ın müzik fenomeni Claydee ve Rap yıldızı BO konuk olarak yer aldı. Yazın enerjisini ve dinamizmini hissettiren klip, Atina'nın birçok farklı bölgesinde çekildi. Çekimlerde, KAAN ve Kenan Doğulu'ya ünlü konuk sanatçıların dışında birbirinden güzel dansçı ve mankenler eşlik etti. Atina'da gerçekleştirilen eğlenceli klip çekimleri, parçanın tüm dünyada yaza damgasını vuracağının da habercisi oldu.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kenan Doğulu Yunanistan Türkiye Up Kültür Sanat Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title