Haberler

Jandarma Bilişim Dolandırıcılarını Yakaladı

Balıkesir’de jandarma ekipleri bir araçta yaptıkları aramada bilişim suçları dolandırıcılığından aranan F.Y ile M.T. isimli şahısları yakaladı.

Balıkesir'de jandarma ekipleri bir araçta yaptıkları aramada bilişim suçları dolandırıcılığından aranan F.Y ile M.T. isimli şahısları yakaladı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Karesi ilçesinin Köteyli mahallesinde bir araçta yapılan aramada 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 2 adet 7,65 mm fişek ve 1 adet şarjör ele geçirdi.Araç içinde yakalanan F.Y.'nin 16 ayrı bilişim dolandırıcılığı, 2 ayrı uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma, umumun tekafülü altında ki malı almak ve suç üstlenme suçlarından, M.T. isimli şahsın 2 ayrı bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçlarından arandıkları tespit edildi. Şahıslar gözaltına alındı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Balıkesir Jandarma Karesi 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title