Haberler

İzmit Belediyesi'nden Kısa Kısa

Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan yaşayan vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Tavşantepe Mahallesi'nde yaşayan yaşayan vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Doğan, İzmit Belediyesi olarak Tavşantepe Mahallesi'nin tüm sorunlarını gidermeye yönelik kapsamlı bir çalışma başlattıklarını belirterek, İzmit'in en güzel yerlerinden biri olan Tavşantepe Mahallesi'ni görmezden gelemeyeceklerini söyledi.

Doğan, büyük bir kararlılıkla bu mahallede alt ve üst yapı çalışması başlattıklarını vurgulayarak, "Biz, halka hizmet ederken elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz. Nitekim öyle de yaptık. Çalışmalar kapsamlı olduğu için hem biz hem halkımız bazı zorluklar yaşadı ama bunların büyük kısmı geride kaldı. Çalışmalar bitince bambaşka bir Tavşantepe göreceğiz" dedi.

Tavşantepe Mahallesi'nde geçmişte yapılan çalışmaların çıkan sorunlar nedeniyle kendilerini çok yorduğunu hatırlatan Doğan, "Ama sizlerin memnuniyeti tüm yorgunluğumuzu aldı. Bizleri onurlandırdı. Daha güzel işler için motive etti" diye konuştu.

Doğan, mahallede eski muhtarlık binasının olduğu yere park, TOKİ Konutları'nın olduğu bölgeye de spor alanları ve çardak yapılacağını sözlerine ekledi.

Tavşantepe TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yengül ise Doğan'ın mahalleye hizmet getirdiğini belirterek, alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandığında mahallenin güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Ziyaretin sonunda, Tavşantepe Mahalle Muhtarı Tekin Güner, Doğan'a bir tepsi Kandıra Lokumu hediye etti.

- Kınalı Asker Parkı projesi

İzmit Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin milli manevi konulardaki çalışmalarıyla örnek olduğu belirtilerek, bir süre önce Kurtuluş Savaşı'nda önemli yeri olan Servetiye Siperleri'ni gün yüzüne çıkartan ve daha sonra Sarıkamış Şehitleri için hatıra ormanı oluşturan İzmit Belediyesi'nin şimdi de Çanakkale Ruhu'nun kentte yaşaması için proje hazırladığı kaydedildi.

Yahya Kaptan Mahallesi'nde 2 bin 600 metre karelik alanda uygulanacak olan Kınalı Asker Parkı için proje çalışmalarının sonuna gelindiği anlatılan açıklamada, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı yanındaki alanda Çanakkale Savaşı'nı sergileyen bir açık hava müzesinin oluşturulacağı ifade edildi.

Açıklamada, parkta heykeller, rölyefler ve siperlerin yer alacağı kaydedilerek, tarihi değerlerin gelecek nesillere aktarılması bakımından Kınalı Asker Parkı'nı önemli bir proje olduğu ve 5 ay içinde hizmete gireceği bildirildi.

Muhabir: Şahin Oktay

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Çanakkale Kınalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
title