Haberler

İzmir: İzmir'de Yerel Yönetimler.

- İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Dizi Önlem Aldı. Bayram Boyunca, İzmir'de Vatandaşlar, Otobüs, Vapur ve Metro Seferlerinden Ücretsiz Yararlanacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Yaptığı Açıklamada; "Geçtiğimiz Bayramda Kent İçi Toplu Ulaşımın Bayram Süresince Ücretsiz Olması Konusunu Değerlendireceğimize Söz Vermiştik. Bu Değerlendirme Çerçevesinde Bu Bayramda, Otobüs, Vapur ve Metro ile Vatandaşlarımızın Ulaşımını Ücretsiz Olarak Sağlayacağız. Bu Vesileyle İzmirlilerin Bayramını Kutluyorum" Dedi.

- İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi önlem aldı. Bayram boyunca, İzmir'de vatandaşlar, otobüs, vapur ve metro seferlerinden ücretsiz yararlanacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz bayramda kent içi toplu ulaşımın bayram süresince ücretsiz olması konusunu değerlendireceğimize söz vermiştik. Bu değerlendirme çerçevesinde bu bayramda, otobüs, vapur ve metro ile vatandaşlarımızın ulaşımını ücretsiz olarak sağlayacağız. Bu vesileyle İzmirlilerin bayramını kutluyorum” dedi.

Eshot Genel Müdürlüğü, arife günü ile bayramın birinci ve ikinci gününde Kabristan ziyaretine gidecek vatandaşlarımız için 08.00-16.00 saatleri arasında Hacılarkırı, Bornova, Karabağlar, Yeşilyurt, Soğukkuyu, Doğançay, Örnekköy, Balçova, Narlıdere ve Buca Kabristanları'na ek seferler düzenleneceğini bildirdi. Metro ve vapur bağlantılı besleme servislerinin devam edeceği belirtirken, İzmir dışına gidip gelecek yolcuların ulaşımlarını daha rahat sağlamaları için, otogar bağlantılı 50, 54, 250, 604 ve 605 nolu hatlara otobüs ilave edildiği kaydedildi. Ayrıca, bayram süresince 00.25-05.55 saatleri arasında 63-Konak İskele-Bornova, 104-Konak İskele-Buca, 152-Konak İskele-Gaziemir, 180-Konak İskele-Balçova ve 542-Konak İskele-Çiğli gece seferlerinin de devam edeceği belirtildi. İzdeniz A.Ş, bayram süresince deniz ulaşımında Pazar günü sefer planının uygulanacağını bildirdi.

İzmir Metrosu ise Ramazan Bayramı süresince uygulanılacak sefer planı ise şöyle 06.00-07.00 arası 15 dakika aralıklarla, 07.00 - 20.00 arası 10 aralıklarla, 20.00 - 24.00 arasında 15 dakika aralıkla.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ise, bayramdan bir gün önce başlamak üzere bayram süresince vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapmalarını sağlamak için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi. Seyyar satıcı ve işporta faaliyetlerinin engellenmesi konusunda gerekli çalışmaların aralıksız olarak sürdürüleceğini kaydeden Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, Ekipler Amirliği: 459 21 33, Otogar Zabıta Amirliği 472 10 10'dan 250 ve Belediye Trafik Denetim 425 41 73 telefon numaralarına yapılacak başvuruların ivedilikle değerlendirileceğini belirttiler.

(YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title