Haberler

İzmir: İzmir'de "Öğretmen Eğitimi" Projesinin İlk Ayağı Sonuçlandı

Ege Üniversitesi (EÜ) Halkın Üniversitesi Çalışması Eğitim Çalışma Grubu tarafından düzenlenen "Öğretmen Eğitimi" projesinin ilk ayağı, İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu'nda tamamlandı.

Ege Üniversitesi (EÜ) Halkın Üniversitesi Çalışması Eğitim Çalışma Grubu tarafından düzenlenen "Öğretmen Eğitimi" projesinin ilk ayağı, İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu'nda tamamlandı.

Öğrencilerin ruhsal ve fiziksel sağlıklarının korunmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimin sonunda, 15 öğretmene sertifikaları dağıtıldı.

Okul döneminin sorunlarının başında sınav stresi ve ergenlik dönemine ait uyum bozukluklarının geldiğini belirten EÜ Halkın Üniversitesi Çalışması Eğitim Çalışma Grup Başkanı Prof. Dr. Münevver Yalçınkaya, "Öğretmenler öğrencilerin birey olma yolunda biyolojik ve fiziksel gelişiminin sağlanmasında en önemli rollerden birini üstlenmişlerdir. Öğretmenlerin bilgiye ve öngörüye sahip olmaları, öğrencilerin bu dönemlerini sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlayacaktır. Yapılan bu eğitim ilköğretim ve lise dönemindeki öğrencilerin gelişimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmelerine yönelik olarak eğitimcilerin bilgilendirilmesini sağlamaktadır" diye konuştu.

EÜ tarafından kendilerine verilen bu eğitimin çok verimli olduğunu ifade eden İzmir Ticaret Odası İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Sermin Karaçam, "Eğitimimize gelen uzmanların hepsi branşlarında fazlasıyla birikimliydi. Eğitim sırasında hiçbir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamadık. Bütün derslere isteyerek ve severek devam ettik. Bu tür faydalı eğitimlerin devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title