Haberler

İzmir'de Kahvehaneye El Bombalı Saldırıda 7 Kişi Yaralandı

İzmir - İzmir'in Alsancak Semtindeki Alsancak Cafe'de Meydana Gelen Patlamada, Aralarında ''çerkez İbrahim'' Diye Bilinen İbrahim Çiftçi'nin de Bulunduğu İleri Sürülen 7 Kişi Yaralandı. Olayın Daha Önce Yaşanan Bir Sürtüşme Nedeniyle El Bombasıyla Gerçekleştirildiği İleri Sürüldü.

İZMİR - İZMİR`in Alsancak semtindeki Alsancak Cafe`de meydana gelen patlamada, aralarında ``Çerkez İbrahim`` diye bilinen İbrahim Çiftçi`nin de bulunduğu ileri sürülen 7 kişi yaralandı. Olayın daha önce yaşanan bir sürtüşme nedeniyle el bombasıyla gerçekleştirildiği ileri sürüldü.

Olay bugün saat 18.15 sıralarında, İkinci Kordon`daki Cumhuriyet Bulvarı 372 numarada bulunan Alsancak Cafe`de meydana geldi. İddiaya göre olaydan bir saat önce kafeye gelen E.U. (Erdinç Utaş) çay içip, bir süre oturduktan sonra cebindeki el bombasını çıkarıp, pimini çektikten sonra bir masının üzerine bırakarak dışarı çıktı. E.U. kaçarken bombanın patlaması sonucu içeride bulunanlardan 7 kişi yaralandı. Kumar oynatıldığı ileri sürülen işyerindeki yaralılar arasında ``Çerkes İbrahim`` diye bilinen İbrahim Çiftçi`nin de bulunduğu öne sürüldü. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title