Haberler

İzmir'de Anne Oğul Kavgası Kanlı Bitti

İzmir'in Buca İlçesinde Babasından Boşanmak İsteyen Annesi ile Tartışan Genç Kendini Karnından Bıçaklarken, Bu Duruma Sinirlenen Anne de Evin Camlarını Kırınca Kollarından Yaralandı.

İzmir'in Buca ilçesinde babasından boşanmak isteyen annesi ile tartışan genç kendini karnından bıçaklarken, bu duruma sinirlenen anne de evin camlarını kırınca kollarından yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Şirinyer 433/2 Sokak 7 numarada meydana geldi. Ozan Gürmeriçliler (26), eşi Gizem Gürmeriçliler ile birlikte babasından boşanmak üzere mahkemeye başvuran annesi Şükran Gürmeriçliler'in evine gitti. Anne ile oğlu tartışmaya başladı. Sinir krizi geçiren Ozan Gürmeriçliler, kendini karnından bıçakla yaraladı. Oğlunu kanlar içinde gören anne ise, evin kapısının camlarını eliyle kırınca kollarından yaralandı. Kanlar içinde sokağa fırlayan Ozan Gürmeriçliler'i durdurmak isteyen annesi ve

eşi, bir taksiye binerek onu takip etmeye başladı. Ozan Gürmeriçliler, bir süre sonra kan kaybı nedeniyle fenalaşarak kaldırım kenarında yığılıp kaldı. Oğluna ulaşınca taksiden inen anne Şükran Gürmeriçliler de fenalaştı. Gizem Gürmeriçliler yerde kanlar içinde yatan eşinin başında gözyaşı dökerken, yan yana kanlar içinde yatan iki kişiyi gören vatandaşlar durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. 112 Acil Servis ekipleri gecikince olay yerinden geçen özel ambulansa bindirilen yaralılar, Bozyaka Eğitim

ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ozan Gürmeriçliler'in hayati tehlikesinin bulunduğu, annesinin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(EY-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title