Haberler

İsveç Basını, Türkiye'nin Geri Dönüşüne Şaşırdı

Güncelleme:

A Milli Takımımızın Uluslar Liginde 2-0 geriye düştüğü İsveç maçını 3-2 kazanması, ülkede şaşkınlığa sebep oldu.

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç'i deplasmanda 2-0 geriden gelerek 3-2 yenmesi bu ülke basınında geniş yankı buldu.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden Aftonbladet'in "Gecenin çöküşü" başlığıyla yayımladığı haberde, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ikinci maçında İsveç'in Türkiye karşısında çok değerli 3 puan kaybettiği belirtildi. Müsabakanın 88. dakikasına kadar İsveç'in 2-1 önde olduğu hatırlatılan haberde, bu dakikadan sonra Türkiye'nin 2 gol bularak deplasmanda altın değerinde 3 puan aldığı vurgulandı.

"TÜRKİYE İSVEÇ'İ ÇUKURUN DİBİNE ATTI"

Gazetenin baş spor yazarı Simon Bank, "Türkiye İsveç'i çukurun dibine itti" başlıklı yazısında, "(Teknik direktör) Janne Andersson'un İsveç'i dünyanın en iyi 8 takımından biri yapması için 2 yılı var. Türkiye 2 dakikada İsveç'i çukurun dibine itti. Kış geliyor, İsveç'te soğuk şimdiden başladı." yorumunu yaptı.

İsveç devlet televizyonu SVT ise "İsveç Türkiye karşısında çöktü" başlığını kullandı.

"TÜRKİYE İSTEDİĞİNİ ALDI"

Haberde, "İsveç, Claesson'un rüya golüyle 2-0 öne geçti, sonra kabus başladı. Emre Akbaba attığı 2 golle gecenin kahramanı oldu." değerlendirmesinde bulunuldu. Ayrıca, teknik direktör Janne Andersson'un, "Türkiye'nin 1. dakikadan itibaren çok hırslı ve baskılı başladığı maçta istediğini aldığı" yorumu izleyicilere aktarıldı.

"DERS ALMAMIZ GEREKİR"

İsveç devlet radyosu SR'nin internet sayfasında ise karşılaşmayla ilgili "Uluslar Ligi'nde ağır kayıp" başlığı atıldı. Haberde, sahaya takım kaptanı olarak çıkan İsveçli oyuncu Sebastian Larsson'un, "Çok büyük hayal kırklığı içindeyiz. Son dakikalarda nasıl 2 gol yedik. Hatalarımızı masaya yatırıp ders almamız gerekir." ifadeleri de okuyucularla paylaşıldı.

Kaynak: AA / Spor

A Milli Futbol Takımı Türkiye İsveç Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

maskeli süvari:

ulke krızde, devalasyon var yumurta, un, yağ aldı basını gıdıyor kımsenın umurunda değil korklak gazeteler ve televızyonlar sozde ozgur basın korkkalıgından haber yapamıyor şu ankı durumun ecevıt zamanındakı demırel zamanlarındakı krızlerlen en farkı var sozde amerıka baskı yapıyor gecın bunları vatan mıllet sakarya dın, ıman ver gazı ver coskuyu mılletı uyustur . . 5 veya 6 ay sonra ebd basbakınıylan sarmas dolas olurlar bunlar boyle. .

5
9
yanıtYanıtla
afferin:

teşekkürler milli takım emre akbaba çok iyi futbolcu teprikler yanlız şunu söylemem gerek yorumlara bakıyorum başka haberlerde yanlız emre akbaba üzerinde duruluyor böyle haberler ve yorum olmaz diğer futbolculara ayıp oluyor bu bir takım oyunu olup tek başina kimse birşey yapamaz. diğer futbolcularımızın da hakkını yemeyin ve küstümeyin takım olarak yorumlar yapılırsa daha iyi olacağını düşünüyorm

12
1
yanıtYanıtla
AYTEKİN58:

BFRGD sen futboldan anlamıyorsun gelmiş burada yorum yapıyorsun adamlar 2 ay önce Rusya da dünya kupasında mücadele ettiler ve bize göre takım olarak daha uzun zamandır bir arada oynuyorlar sen nasıl Türkiye kötü diyorsun anlamak zor işte herkese yorum yaptırırsan böyle saçma sapan yorum yapanlarda çıkıyor.

10
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

88 dakkada 2-1 mağlupsun, adamlar katı defansla dan dun topu taca yada taaa kalecine atsa en ufak darbede bizim ligde olduğu gibi 2 dakka sakatlık ayağına yatsa yani maçı uyutsa ve yenilsen ne diyeceksin. bir takım elbette 2-0 dan 3-2 yapıyorsa mücadeleci demektir ancak 2-0 a kadar gelen zamanda bir problem vardı! yada vardır!

6
1
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Takımda tek kötü Lucesku idi hemen yollanıp boşta olan Türk hocalardan biri getirilmeli adam kendi kendine konuşuyor ihtiyarlamış.

1
6
yanıtYanıtla
oğuz türkeri:

yendiğimiz için tebrik ediyorum. ancak oynanan oyun çok kötüydü. Özellikle defans çok acemi. kim ne yapması gerekiyorsa yapsın. yinede tebrik ediyorum takımımızı.

4
3
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Topa sahip olma oranına bakta öle konuş İsveç teknik drektörü. Hak eden kazandı çok şükür.

5
1
yanıtYanıtla
başkan:

TEBRİKLER A MİLLİ TAKIM DÜNKÜ BAŞARILARI BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ ASLINDA RUSYAYIDA YENERDİK AMA TAKIMDA ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDAN ÖNCE GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILMALI VE BİR DAHA KAYBETMEMEK DİLEĞİYLE TEKRAR TEBRİKLER. . .

6
0
yanıtYanıtla
emre:

emrenin gücü adına

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hepsi oyle oynamaliki karsimizda kimse duramaz devami gelir insahllah

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title