Haberler

İstanbul: Türker Arslan'dan Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, Saha Olaylarının Birbirine Emsal Olamayacağını Söyleyerek, "Her Maç Kendi Kuralları İçinde ve Kendi Raporları Değerlendirilerek Cezalandırılır. O Nedenle Şu Maçta Şu Oldu, Bu Maçta Bu Oldu Diye Bir Emsal Göstermek Uygun Değildir" Dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, saha olaylarının birbirine emsal olamayacağını söyleyerek, "Her maç kendi kuralları içinde ve kendi raporları değerlendirilerek cezalandırılır. O nedenle şu maçta şu oldu, bu maçta bu oldu diye bir emsal göstermek uygun değildir" dedi.

Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, Fenerbahçe'nin Başkan Aziz Yıldırım'a verilen 1 yıl hak mahrumiyeti ve 3 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı görüşecekleri toplantı öncesi ligtv.com.tr'ye açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin itirazlarını Çarşamba günü saat 14.00'de yapacakları duruşmalı toplantıda görüşeceklerini ifade eden Arslan, "Asil ve yedek üyeler beraber toplanacağız. Bu duruşma için ben bütün üyeleri çağırdım. 5 asil ve 5 yedek olmak üzere bütün arkadaşlarımı çağırdım, ancak mazereti olan yedek üyelerden bir arkadaşım katılamayacak. Onun dışında bütün üyeler katılacak" dedi.

Çarşamba günü sadece Fenerbahçe'nin itirazlarını görüşeceklerini belirten Arslan, "Fenerbahçe, 2 dosya için de duruşma talep etmişti. 2 dosya için de duruşma yapacağız. Ayrı ayrı görüşeceğiz. Bize orada açıklamalarda bulunacaklar. Ne gösterecekler, ne bilgi verecekler, onları dinleyeceğiz. Dosyaları ben zaten raportöre verdim. Ondan sonra dosyalar üzerinde tartışacağız. Avukatları gelecek" ifadelerini kullandı. Arslan, Beşiktaş'ın 1 maç seyircisiz oynama cezasına yaptığı itirazı ise Perşembe günü yapacakları toplantıda görüşeceklerini sözlerine ekledi.

Saha olaylarının birbirine emsal olamayacağını kaydeden Arslan, "Saha olaylarında emsal göstermek çok doğru bir yöntem değildir. Çünkü her maç kendi kuralları içinde ve kendi raporları değerlendirilerek cezalandırılır. O nedenle şu maçta şu oldu, bu maçta bu oldu diye bir emsal göstermek uygun değildir" diye konuştu.

'Aziz Yıldırım'a verilen ceza iner mi?' şeklindeki soruya ise Arslan, "Benim böyle bir konuda cevap vermem mümkün değil. Önümdeki dosyayla ilgili bir şey söylemem söz konusu olamaz" şeklinde cevap verdi. Arslan, Fenerbahçe'nin itirazlarını değerlendirdikten sonra kararlarını aynı gün içerisinde ya da ertesi gün açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title