Haberler

İstanbul: Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Yaşlılarla Bayramlaştı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Okmeydanı'ndaki Darulaceze Müdürlüğü'nde Yaşlılarla Bayramlaştı. Sarıgül, Huzurevi Sakinlerine Bayramlık Çikolata ve Hediyeler Dağıttı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Okmeydanı'ndaki Darulaceze Müdürlüğü'nde yaşlılarla bayramlaştı. Sarıgül, huzurevi sakinlerine bayramlık çikolata ve hediyeler dağıttı.

Ramazan Bayramı nedeniyle Okmeydanı'nda bulunan Darulaceze'ye gelen Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, burada yaşlılarla bayramlaştı. Kendisini ilgiyle karşılayan yaşlılarla bir müddet sohbet edip, sorunlarını dinledi. Sarıgül'ün ziyaretinden memnun olan yaşlı kadınlar Sarıgül'e sarılarak çeşitli hediyeler verdi. Sarıgül, 12 yaşından beri huzurevinde yaşadığı öğrenilen, hayatını resimlere adamış "ressam" lakaplı Ayfer Yürel'i ziyaret edip, yaptığı eserleri satın aldı.

Darulaceze'deki ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Bayramlar, insanların birbirlerini hatırlaması için iyi bir fırsattır.Mübarek bir ayı bitirmiş bulunmaktayız. Benim buradan söylemek istediğim şey insanların birbirlerini sadece bayramlarda hatırlamaması gerektiğidir. İnsanlar etrafına baksın, yaşlıları ziyaret etsin, hastaları ziyaret etsin, sakatları ziyaret etsin" dedi.

Sarıgül, meclis üyeleri ile birlikte geldiği huzurevinden bir müddet daha gezdikten sonra ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title