Haberler

İstanbul'da Yarın Bu Yollara Dikkat

Cumhur İttifakı'nın yarın Yenikapı'da gerçekleştireceği Büyük İstanbul Mitingi ve Bakırköy Pazar Alanı'nda yapılacak Nevruz kutlamaları nedeniyle kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Cumhur İttifakı'nın yarın Yenikapı'da gerçekleştireceği Büyük İstanbul Mitingi ve Bakırköy Pazar Alanı'nda yapılacak Nevruz kutlamaları nedeniyle kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. Etkinlikler nedeniyle kentte 14 bin 433 polis memuru görev yapacak.

Pazar günü Yenikapı'da düzenlenecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı Büyük İstanbul Mitingi ve Bakırköy Pazar Alanı'nda yapılacak Nevruz etkinliği nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada etkinlikler kapsamında Terörle Mücadele, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Trafik, Koruma, Deniz Güvenliği, Bomba İmha, İstihbarat, Güvenlik, Önleyici Hizmetler, Güven Timleri, Havacılık şubelerinde görevli toplam 14 bin 433 polis memuru, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 1 adet fırkateyn, 3 adet sahil güvenlik botu ve 2 adet kıyı emniyeti botu denizden görev yapacağı açıklandı. Bu kapsamda sabah 06.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle;

Sabah saat 06.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar;

Atatürk Bulvarından gelip Unkapanı köprüden Sirkeciye katılım, Taksim istikametinden gelip, Unkapanı köprüden Sirkeciye katılım, Balat sahil Abdülezel Paşa Caddesi'nden gelen akım Unkapanı Köprü altından Sirkeci istikametine kapatılacak, Ragıp Gümüş Pala caddesi, Cemil Birsel caddesinden Sirkeci istikametine, Reşadiye caddesi, Hamidiye kavşaktan Sirkeci meydan istikameti, Sirkeci Meydan Sahil Kennedy caddesi; Sarayburnu, Çatladıkapı, Kumkapı, Yenikapı, Yedikule/Demirhane caddesinden Zeytinburnu Ek hizmet binası, Sahil kuzeye katılım arasına çıkan tüm yollar, tüm cadde ve sokaklar, Edirnekapı, Millet caddesi, Cevizlibağ'dan Topkapı tünele, 10.Yıl caddesi katılım ve 10.Yıl caddesi Genç Osman caddesi, Sahil Kenneydy caddesine kadar, gidişli gelişli ve bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar, Avrasya tünel çift yönlü olarak, Zeytinburnu Demirhane caddesinden Kazlıçeşme otopark alanı, 10.Yıl istikameti ve Demirhane caddesine çıkan tüm cadde ve sokaklar, Bakırköy Sahil Kennedy caddesi, Ekrem Kurt bulvarı, Taşhanlar varyant ve Galata Köprüsü arası gidiş geliş, Gazi Mustafa Kemal Caddesi sahil istikameti, Atatürk Bulvarı Haşim İşcan alt geçidini geçtikten sonra sahil istikameti.

Alternatif Güzergahlar ise,

D-100 Kuzey-Güney yol, Yelişköy havuzlu kavşak, Atatürk Havalimanı caddesi, Basın Ekspres Yolu, Ataköy Sahil - Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy Sahil - Strazburg Caddesi - Ataköy Bulvarı, Bakırköy Taşhanlar köprüsü - Ekrem Kurt Bulvarı, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil - Atatürk Bulvarı.

Sabah saat 08.00'den itibaren trafiğe kapatılacak yollar;

İsmail Erez Bulvar, Olgunlar Sokak ile bu yollara çıkan tüm cadde ve sokaklar

Alternatif Güzergahlar; Ekrem Kurt Bulvar, İncirli Caddesi - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title