Haberler

İstanbul: Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın İlk Ayağı Pazar Günü Start Alıyor

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (Isok) Tarafından Düzenlenen Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın İlk Ayağı Pazar Günü Start Alıyor.

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (ISOK) tarafından düzenlenen Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı Pazar günü start alıyor.

Pazar günü saat 10.30'da Beykoz Belediyesi önünden start alacak İstanbul Rallisi Şampiyonası ilk yarışı, toprak karakterli Riva özel etabının 3 kez geçilmesinin ardından saat 16.30'da sona erecek. Toplam 51 ekibin kayıt yaptırdığı şampiyonada ilk iki yarış ralli sprint formatında bir özel etabın 3'er kez geçilmesinden oluşurken, şampiyonanın final yarışı olan İstanbul Rallisi'nde ise iki özel etap koşulacak.

Kariyerinde ilk kez Grup N dört çeker ralli otomobili ile bu sezon start alan Selim Bacıoğlu, İstanbul Şampiyonası mücadelesine Atölye Kazaz tarafından hazırlanan 2006 model Subaru Impreza N12 ile dahil oluyor. Murat Sümer'in copilotluğunda şampiyonanın üç yarışında da start alacak olan Bacıoğlu, toprak parkurda deneyimini artırmak istiyor. Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın toprakta deneyim kazanması açısından kendisi için çok önemli olduğunu belirten Selim Bacıoğlu, "Bu sezon Yeşil Bursa Rallisi'nde ilk kez Grup N Subaru Impreza N11 ile toprak parkurda start aldım. İstanbul Şampiyonası toprakta deneyim kazanmak açısından benim için çok önemli. Subaru Impreza N12 benim için yepyeni bir otomobil. Türkiye'de ve dünyada başarısını kanıtlamış böyle muhteşem bir otomobille start alacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Şampiyonada hedefim sadece yarış kazanmak değil, şampiyonluğu kazanmak için mücadele edeceğim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title