Haberler

Isparta Patlayan Plastik Varil Korku Yarattı-Hd

Patlayan plastik varil korku yarattıISPARTA'da hırdavatçının musluk takmak istediği sırada sıkışan hava nedeniyle patlama oldu.

Patlayan plastik varil korku yarattı

ISPARTA'da hırdavatçının musluk takmak istediği sırada sıkışan hava nedeniyle patlama oldu. Korkuya neden olan patlama sırasında olay yerinden 1 kişi korkuyla düşerek hafif yaralandı.

Isparta İlçeler ve Köyler Otogarı'nda arka sokağındaki bir iş yerinde saat 13.30 sıralarında hırdavatçı Veli Eryiğit'in musluk takmak istediği 100 litrelik plastik varilde şiddetli bir patlama meydana geldi. O sırada yoldan geçen Meltem Özyorulmaz, patlama sesinden korkarak yere düştü. Korkuya neden olan patlamayla ilgili ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan ve hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Meltem Özyorulmaz, sağlık görevlileri tarafından ikna edilerek Isparta Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen kadının durumunun iyi olduğu belirtildi. Patlayan varilde büyük bir yarık oluşurken, polis varilin içinde sıkışan hava nedeniyle patlamanın meydana geldiğini değerlendiriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Isparta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title