Haberler

İranlı Turistler Nevruz'u Kutlamak İçin Barlara Akın Etti

İranlı turistler Nevruz'u dünyaca ünlü Marmaris Barlar Sokağı'nda bulunan gece kulüplerinde kutladı.

İranlı turistler Nevruz'u dünyaca ünlü Marmaris Barlar Sokağı'nda bulunan gece kulüplerinde kutladı. Turistler, İran'dan gelen ünlü DJ'ler eşliğinde sabaha kadar eğlendi.

Muğla'nın Marmaris ilçesine yılın ilk turist kafilesi olarak gelen İran'lı turistler, Nevruz'u dünyaca ünlü Marmaris Barlar Sokağı'nda bulunan gece kulüplerinde kutladı. Nevruz tatili için ünlü tatil kenti Marmaris'i tercih eden İranlı turistler, ilçenin gece hayatına hareketlilik getirdi. 300 kişilik İranlı turist dünyaca ünlü Barlar Sokağı'nda bulunan mekanlarda düzenlenen kutlama programı ile Nevruz'u kutladı. Kutlama için İran'dan DJ'ler getirildi. İran'da hit olan şarkılar eşliğinde eğlenen turistler Nevruz'u eğlenerek kutladı.

İran'dan turist getiren bir acentenin yetkilisi Hamdi Artuk, Marmaris'in gece hayatı ve doğasıyla turistleri çok etkilediğini belirterek, "İranlı acentalarımızla iyi bir başlangıç yaptık. Umarım güzel bir yaz sezonu geçirmiş oluruz. Bu haftaki girişlerimizle birlikte yaklaşık üç bin kişi olacak. Nisan ayı ile birlikte sayımız yükselerek devam edecek. Sezonda 40 bin İranlı turisti burada ağırlayacağız. Buraya gelen turistlerin çoğu alışveriş tutkunu. Bölgemizi tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bodrum ve Marmaris'te bununla ilgili inanılmaz faaliyetlerimiz mevcut. Marmaris'e bayılıyorlar. Burası doğal güzellikleri ve gece hayatıyla İranlılara inanılmaz hitap ediyor" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Marmaris turist İran Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title