Haberler

Irak Sınırında 23 Nisan Bayramı Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Yurtta Olduğu Gibi Irak Sınırına Sıfır Notada Bulunan Hakkari'nin Çukurca İlçesinde de Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Irak sınırına sıfır notada bulunan Hakkari'nin Çukurca ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Kaymakamlık önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından törene Cumhuriyet Caddesi'nde devam edildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Kaymakam Ayhan Akpay, Belediye Başkan Vekili Ahmet Dündan ve 3. Sınır Taktik Jandarma Alay Komutanı Adnan Arslan, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından oyunlar sergilendi. Öğrenciler arasında yapılan sandalye kapma, kaşıkta yumurta taşıma, çuvalda yürüme yarışı büyük ilgi gördü,.

Sınırdaki kutlamalarda yoğun güvenlik önlemleri alınması dikkat çekerken, kutlamalar dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçidiyle sona erdi.

(NT-AKK-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title