Haberler

Ipa'nın Gaziantep Şube Başkanlığı'na Emniyet Müdürü Aydın Seçildi

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Gaziantep Şube Başkanlığı'na, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın seçildi.

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Gaziantep Şube Başkanlığı'na, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın seçildi.

IPA'dan yapılan açıklamaya göre, IPA'nın olağanüstü genel kurul toplantısı, MOBESE binası konferans salonunda, 327 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

IPA'nın eski Gaziantep Şube Başkanı Lokman Şen, toplantıdaki konuşmasında, 2012 yılı genel atama döneminde şube organlarında ve üyeler arasında önemli oranda eksilmeler bulunduğundan, üyelerin tanışıp kaynaşması ve yeni organların oluşturulabilmesi amacıyla tüzük gereği olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirtti.

Üye sayılarının 2 bin 26 olduğunu, yüzdelik 45,51 oranla Türkiye sıralamasında birinciliği yakaladıklarını ifade eden Şen,"Konut Projesi" çalışmalarının sürdürüğünü kaydetti.

Emniyet Müdürü Ömer Aydın da IPA'nın polislik mesleği içerisinde eğitim, sosyal ve kültürel gelişimi sağlamak amacıyla kurulmuş bir sivil toplum örgütü olduğunu aktardı. Fikir ve isteklerin eyleme dönüşmesinin son derece önemli olduğunu belirten Aydın, şunları kaydetti:

"IPA tamamen kişilerin kendi özgür iradesiyle üye oldukları, teşkilatına daha fazla hizmet vermek gayretinde bulunan mensuplarımızın, yönetimde görev aldıkları ve IPA yönetiminin, teşkilat mensuplarımızın, önce sosyalleşmesi sonra kültürel ve mesleki müktesebatlarını geliştirme yönünde etkin çabaların gerçekleştirildiği bir oluşum olmak durumundadır."

Divan Kurulu Başkanı Dr. Selçuk Zengin ise toplantıda, IPA'nın amaçlarından bahsetti.

Kongre sonrasında, gelen aday müracaat listesi teklif ve önerilerin yapılan oylaması sonucunda, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın yönetim kurulu başkanlığına, Emniyet Müdür Yardımcısı Selahattin Gürel ile Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Recep Emol başkan yardımcılıklarına, Asayiş Şube Müdürü Faruk Alkanoğlu sekreterliğe, polis memuru Hasan Erol Saymanlığa seçildi.

Muhabir: Zerin Özdilek

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Aydın Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title