Haberler

İngiliz, Didim'e Hayran Kaldı

Aydın'ın Didim İlçesindeki Didim Beach Resort Hotel'e Tatile Gelen İngiliz Manken Anna Zykova, Türkiye'ye Olan Sevgisini Türkçe Öğrenerek Pekiştirmek İstediğini Belirtti.

Aydın'ın Didim ilçesindeki Didim Beach Resort Hotel'e tatile gelen İngiliz manken Anna Zykova, Türkiye'ye olan sevgisini Türkçe öğrenerek pekiştirmek istediğini belirtti.

Didim'e tatil için ilk geldiğinde Türklerin yaşantısına alıştığını belirten Zykova, kendisini de Türk gibi hissettiğini söyledi. Türkiye'ye ilk kez 2001 yılında tatil amacıyla Didim'e geldiğini, bu tatilin tüm yaşamını bir anda değiştirdiğini belirten Zykova, "İlk geldiğimde Türkiye beni çok etkiledi. Buraya hayran kaldım" dedi.

Türk mutfağını, geldiği ilk günden bu yana çok sevdiğini de söyleyen Zykova deniz kenarında balık ve rakı içmekten de büyük zevk aldığını kaydetti. İngiltere'nin Londra kentinde mankenlik yaptığını açıklayan Zykova, "Didim'e ilk kez 2001 yılında tatil amacıyla geldim. Bu tatil tüm yaşamımı bir anda değiştirdi ve her sene tatil için Didim'e gelirim" diye konuştu.

Didim'in tarihine, doğasına ve denizine hayran kaldığını söyleyen Anna Zykova, özellikle Apollon Tapınağını çok sevdiğini, eşsiz doğası ve denizinin hiçbir yerde görmediğini söyleyerek, herkesi Didim'e davet etti.

(EV-MB-İK) 16.06.2008 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title