Haberler

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Çanakkale'de 2008 Yılının İlk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yatırımcı Kurum ve Kuruluşların Temsilcilerinin Yanı Sıra İlk Kez Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerinin de Katılımı ile Yapıldı.

Çanakkale'de 2008 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yanı sıra ilk kez sivil toplum kuruluş temsilcilerinin de katılımı ile yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, Bakanlar Kurulu'nun yeni kararı gereği İl Koordinasyon Kurulumuna katılımlar konusunda değişiklikler yapıldığını belirterek, "Bakanlar Kurulunun kararına göre bundan sonra İl Koordinasyon Kurulları senede 4 yerine 3 kez toplanacak. Bu toplantılara ilde bulunan sivil toplum kuruluşlarının bazıları da iştirak edecek. Bence bu yeni uygulama çok yararlı olacak. Bundan böyle Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Baro, Türk-İş ve diğer işçi temsilcileri, esnaf ve meslek odaları da bu toplantımıza katılarak hem gözlemci sıfatıyla, hem de görüş beyan ederek bize katkı yapacaklar" dedi.

Vali Orhan Kırlı sivil toplum kuruluşlarının il kez katıldığı toplantıda 2007 yılı 4. dönem yatırımlarını değerlendirdi. İlde 4. dönem itibarıyla 237 projeden yüzde 44'ünün tamamlandığını belirten Vali Kırlı, bunların yüzde 38'inin devam ettiğini ve yüzde 18'ine ise çeşitli fiziki sebeplerden dolayı başlanamadığını söyledi. Vali Kırlı'nın konuşmasının ardından ise yatırımcı kurum temsilcileri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

(AÖ) 06.03.2008 13:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title