Haberler

İKÖ Genel Sekreteri İhsanoğlu KKTC'den Ayrıldı

'Çevre: Yaşam ve Sürdürebilirlik Kongresi' İçin KKTC'ye Gelen İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Bugün Adadan Ayrıldı.

'Çevre: Yaşam ve Sürdürebilirlik Kongresi' için KKTC'ye gelen İslam Konferansı Örgütü (İKÖ) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, bugün adadan ayrıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin (YDÜ) düzenlediği 'Çevre: Yaşam ve Sürdürebilirlik Kongresi'nin açılışına katılmak üzere geçtiğimiz pazar günü KKTC'ye gelen İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu bu sabah ayrıldı. Saat 07:00'de İstanbul'a gitmek üzere adadan ayrılan İhsanoğlu'nu KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı, Cumhurbaşkanlığı Diplomasi Özel Danışmanı Hakkı Müftüzade, Dışişleri Dairesi Genel Müdürü Namık Korhan, YDÜ Kurucu Rektörü Suat Günsel ve öteki yetkililer uğurladı.

Çevre konferansının açılışında konuşan İhsanoğlu, devlet ve hükümet yetkilileriyle de görüşmeler yapmıştı.

İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'na KKTC ziyaretinde Danışmanı Ufuk Gökçen ile İKÖ İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırmaları Direktörü Halit Eren eşlik etti.

(TAK-CY-CY-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title