Haberler

İkizleriyle Gezmeye Çıktılar

Güncelleme:

İki ay önce ikiz kızlarını dünyaya getiren Tuba Büyüküstün, eşi Onur Saylak ile bebeklerini gezdirirken görüntülendi.

Yaklaşık iki ay önce ikiz kızları Toprak ve Maya'yı dünyaya getiren Tuba Büyüküstün, eşi Onur Saylak ile Nişantaşı'ndaydı.

Tüm dikkatleri üzerlerine çeken çift, ana kucağına koydukları ikizlerini gezmeye çıkardıklarını söyledi. İkili daha sonra City's 'de alışveriş yaptı.

Kendisi gibi oyuncu olan Onur Saylak'la geçen yıl evlenen ve 19 Ocak'ta anne olan Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde de ikizleri Toprak ve Maya'yla alışverişe çıkmış, alışveriş turunda kendisine annesi Handan hanım eşlik etmişti.

İKİZLERİNİN YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Bebek kıyafetleri satan mağazaları gezen Büyüküstün, Maya'yı; annesi Handan hanım ise Toprak'ı taşıdı. Ancak Büyüküstün, eşiyle birlikte çıktığı Nişantaşı gezisinin aksine o gün bebeklerinin fotoğraflarının çekilmesine sinirlenmiş ve bebeklerinin yüzünü göstermek istememişti.

Hastane çıkışında da bebeklerini gizlemeye özen gösteren Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerdeyse bir Arap hayranınca bebeklerinden biriyle görüntülenmişti. Hayranı, Tuba Büyüküstün ve ikizlerinden Toprak'ın fotoğrafını çekip güzel oyuncunun fan sitesinden paylaşmıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Tuba Büyüküstün Onur Saylak Nişantaşı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title