Haberler

İhlas Koleji Yabancı Dili Teknolojiden Takip Ediyor

Her Geçen Gün Hayatın Bir Yerine Uyarlanan Teknolojik Cihazlar Şimdi de Eğitimin Vazgeçilmezleri Haline Geliyor. İhlas Koleji'nde Yabancı Dil Eğitiminde Kullanılmaya Başlayan Mp4, Hem Öğrencilere Hem de Velilere Kolaylık Sağlıyor.

Her geçen gün hayatın bir yerine uyarlanan teknolojik cihazlar şimdi de eğitimin vazgeçilmezleri haline geliyor. İhlas Koleji'nde yabancı dil eğitiminde kullanılmaya başlayan MP4, hem öğrencilere hem de velilere kolaylık sağlıyor.

İhlas Koleji yöneticileri ile yabancı dil kurulunun yaptığı hazırlık ve çalışmalar sonucunda yabancı dil öğretiminde dinleme ve konuşma becerilerinin geliştirilmesinde en son teknolojinin yer alacağı uygulamalar başlatıldı.

İhlas Koleji'nde başlatılan bu uygulama ile dil eğitimindeki sesli ve görüntülü ders materyalleri dijital ortama aktarılarak hem öğretmenin daha aktif ve etkili ders sunumuna hem de öğrencilerin ders dışı zamanlarda da İngilizce'yi kesintisiz öğrenmesine imkan sağlanıyor. Akıllı tahta ve video projeksiyon cihazı ile de senkronize olabilen interaktif özellikli uygulamada, öğrencilerin göz ve kulağına hitap edilerek, öğretilen derslerin daha kalıcı olması sağlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, "Biz her geçen gün daha ileri teknolojileri okulumuzda uygulayarak, öğrencilerimize geleceği yakından takip etme imkanını sağlıyoruz. Önemli olan başarıyı en üst düzeyde yakalamaktır. Dil öğretiminde dünyada bilinen ve kullanılan en son teknoloji ile yabancı dil öğretimini daha etkin bir şekilde gerçekleştiriyoruz ve velilere de aynı teknolojiden faydalanarak dil öğrenme imkanı sunuyoruz" dedi.

Bu sistemde ayrıca, kurumun www.ihlaskoleji.com web sitesinde yer alacak olan quiz center ve sınav uygulamaları ile tüm öğrenciler dildeki mevcut becerilerini ders dışı zamanlarda sürekli olarak geliştirme ve anlık olarak eksiklerini görme imkanına kavuşacak. Her kademedeki öğrencilerin seviyesine uygun olarak MP3/MP4 çalarlar için tasarlanan ders materyalleri ile öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerine de web üzerinden İngilizce dil öğretimi hizmeti sunuluyor.

(İST-RA-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title