Haberler

İbrahim'i Hala Seviyorum

'Hatıralar Sarmış Dört Bir Yanımı' adlı bir programa başlayan Niran Ünsal, iki ay önce ayrıldığı sevgilisi İbrahim Gugu'yla ilgili konuştu: "Yaşanan her....

Besteci ve yorumcu Niran Ünsal, özel hayatında yaşadığı üzüntülü olayların ardından işlerine dört elle sarıldı. Geçtiğimiz hafta TRT Müzik ekranlarında 'Hatıralar Sarmış Dört Bir Yanımı' adlı programa başlayan Ünsal, iki yeni projesi daha olduğunu açıkladı.

iki al büm bir den Ünsal,

kendisine ait olan Nü adlı müzik prodüksiyon şirketinden çıkaracağı iki ayrı albüm için kolları sıvadı. Ünlü sanatçı, çalışmalardan birinin düet, diğerinin ise etnik bir albüm olacağını söyledi. İki ay önce ayrıldığı sevgilisi İbrahim Gugu ile yaşadığı tatsızlıkla basında yer alan Ünsal, konuyla ilgili şöyle konuştu: "İbrahim Gugu ile ayrılığımız sırasında çok şey yazılıp çizildi. Ben bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum. Söyleyebileceğim tek bir şey var, o da her şeye rağmen onu çok seviyorum."

NİRAN ÜNSAL

FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

KIZIM OLACAĞINI BİLSEM TEKRAR DOĞURURUM

Şeker ve Hande adında iki kız çocuğu annesi olan Niran Ünsal, "Bir daha kızım olacağını bilsem, hiç düşünmem doğururum. Tabii ki latife ediyorum, ama ben kızlarımdan razıyım, Allah da onlardan razı olsun. Onlar benim annem" diye konuştu. Kızlarından Hande'nin müziğe, Şeker'in ise bale, resim ve tiyatroya ilgisi olduğunu söyleyen Ünsal, "Hande bu yıl Haliç Üniversitesi'ne başladı ve 8 yaşından beri keman eğitimi alıyor. Her ikisinin de gelecekte sanat adına umut vâdeden isimler olduğunu düşünüyorum ve onlarla şimdiden gurur duyuyorum" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title