Haberler

Hüyük'te Okul Sayısı Artacak

Hüyük'te faaliyet gösteren lise sayısının 5'e yükseleceği belirtildi.

Hüyük'te faaliyet gösteren lise sayısının 5'e yükseleceği belirtildi.

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, ilçeye sağlık meslek ve ticaret meslek lisesi kazandırabilmek için belediye olarak kolları sıvadıklarını söyledi.

İstanbul ve İzmir'deki hayırsever Hüyüklüler ile bu konuda görüştüklerini dile getiren Akgümüş, "Hastane karşısında sağlık meslek lisesi, imar planımızda ise okul olarak gözüken ticaret lisesini yapmayı planlamaktayız" dedi.

Hüyük'te mevcut 3 lise sayısının 5 olması yönünde gayret gösterdiklerini aktaran Akgümüş, şunları kaydetti:

"İlçemizde lise sayısı inşallah yenilerinin devreye girmesi ile 5'e ulaşacak. Yüksekokulun temelleri olan liselerimizin sayısının artması, hedeflediğimiz yüksek okulumuzun da en kısa sürede ilçemize gelmesinin önünü açacak ve bu zarureti doğuracaktır. Hüyük Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi eğitimde de ilçemizi ön plana çıkarmayı hedeflemekteyiz. İlçemizde Anadolu Lisesis ve İmam Hatip Lisesi'nin kısa bir süre sonra açılışının yapılmasının ardından planladığımız bu okullarımızın da inşallah açılışlarını gerçekleştireceğiz." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title