Haberler

    Hutchinson Yıkıldı; 'Çok Özeldi, Çok'

    Beşiktaş'ın yıldızı Atiba Hutchinson, Kanada Milli Takımı ile Dünya Kupası bileti alamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

    Beşiktaş'ın yıldızı Atiba Hutchinson, Kanada Milli Takımı ile Dünya Kupası bileti alamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

    CONCACAF Elemeleri'nde gruptaki son maçlarında El Salvador'u 3-1 mağlup etmelerine rağmen; Honduras ile Meksika'nın 0-0 berabere kalması sonrasında ilk 2'ye giremeyen Kanada'da Hutchinson'ın da ülkesiyle Dünya Kupası oynamak hayalleri sona erdi.

    Maç sonrası milli takımı bırakacağının sinyallerini veren tecrübeli oyuncu, "Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.

    Hutchinson, duygusal anlar da yaşarken; "Kanada formasını üzerime geçirdiğimden bu yana, hayatımda her şey Kanada oldu. Çocukluğumdan beri Kanada Milli Takımı forması giymenin hayalini kuruyordum. Benim için gerçekten özel bir dönemdi" dedi.

    Kanada'nın yapılanmaya devam etmesi gerektiğini kaydeden Atiba, "Burada parlak bir gelecek var, çok fazla yetenek var. Yaptığımız şeyi sürdürmeli ve takımı inşaa etmeye devam etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

    CONCACAF Elemeleri A Grubu'nda Meksika 16 puanla lider, Honduras 8 puanla ikinci, Kanada ise 7 puanla üçüncü sırada yer aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Atiba Hutchinson Honduras Beşiktaş Kanada Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title