Haberler

Hollandalı İş Adamlarından Yozgat Belediyesine Ziyaret

Hollanda'ın Baran Şehrinde Yaşayan Değişik Meslek Gruplarına Mensup 10 Kişiden Oluşan Hollandalı Heyet, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'i Makamında Ziyaret Etti.

Hollanda'ın Baran Şehrinde yaşayan değişik meslek gruplarına mensup 10 kişiden oluşan Hollandalı heyet, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret etti.

Hollandalı heyeti makamında ağırlayan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat'a gelen Hollandalıların 3 gün Yozgat'ta kalacağını belirterek, "Heyet ilimizde bir dizi gezi ve incelemelerde bulunacak. Hollandalı heyet arasında bulunan hemşehrimiz Ali Özdemir, heyet ilimizle ilgili yatırım sahaları hakkında bilgi verecek. İnşalllah yapılan gezi ve incelemelerin ardından yeni işler ve projeler ortaya çıkar" dedi.

Hollandalı heyete Yozgat'ın sosyal, kültürel ve ekonomik durumu hakkında bilgi veren Başkan Başer, "Yozgat, teşvik kapsamında bir ildir, bu nedenle, yapılan yatırımlarda müteşebbislere bir çok avantaj sağlamaktadır. Özellikle ilimiz jeotermal enerji yönünden çok zengin kaynaklara sahiptir. Bu kaynaklar, termal turizm alanında ve enerji olarak kullanmaya elverişlidir" dedi.

Hollandalı heyet adına konuşan Pit Vom Geesen, Yozgat'ta olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Başer, ziyaretlerinden dolayı Hollandalı heyete teşekkür ederek, heyet temsilcisi Geesen'e günün anısına Yozgat Saat Kulesi maketini ve bir testi hediye etti. Geesen'de Başkan Başer'e saat ve bir kitap hediye etti.

(ÖE-SE-Y) 09.04.2008 17:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title