Haberler

Hidayet, Mehmet Okur'un Takımına Yenildi

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne (Nba), Bu Sabaha Karşı Oynanan 10 Maçla Devam Edildi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), bu sabaha karşı oynanan 10 maçla devam edildi.

Omuzundaki sakatlık nedeniyle Mehmet Okur'un forma giymediği maçta Utah Jazz, Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic'i deplasmanda 113-94 yendi.

Jazz'da 28 sayı, 7 ribauntla takımının en başarılı performansını sergileyen Paul Millsap, galibiyetin mimarı oldu. 24 sayı, 9 ribaunt ve 8 asistle maçı tamamlayan Carlo Boozer, takımına büyük katkı sağlarken, 17 sayı, 7 asistle oynayan Deron Williams da gecenin dikkati çeken bir diğer ismi oldu.

Magic'de ise Hidayet Türkoğlu, attığı 27 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 37 dakika sahada kalan Türkoğlu, 7 kez kullandığı 3 sayılık atışların 3 tanesinde başarılı olurken, 9 kez denediği 2 sayılık atışların da 4 tanesini sayıya çevirdi. 10 kez geldiği serbest atış çizgisinde de tam isabet bulan Türkoğlu, karşılaşmayı 27 sayı, 6 asist, 3 ribauntla tamamlasa da yenilgiye engel olamadı.

Magic'de 20 sayı, 13 ribauntla maçı tamamlayan Dwight Howard ile 12 sayı, 6 ribauntla oynayan Rashard Lewis'in çabaları takımlarına galibiyeti getirmeye yetmedi.

PACHULIA'DAN WIZARDS POTASINA 3 SAYI

Atlanta Hawks, deplasmanda Washington Wizards'ı 97-92 yenerken, Zaza Pachulia maçı 3 sayıyla tamamladı.

Oyuna sonradan giren ve 17 dakika sahada kalan Pachulia, 2 kez kullandığı 2 sayılık atışlarda başarılı olamazken, 4 kez geldiği serbest atış çizgisinden 3 isabet çıkardı ve karşılaşmayı 3 sayı, 6 ribauntla tamamladı.

Hawks'da 32 sayı, 8 asist, 5 ribauntla gecenin en başarılı performansına imza atan Joe Johnson takımına galibiyeti getiren isim olurken, 22 sayı, 3 ribauntla Marvin Williams ile 16 sayı, 14 ribauntla Josh Smith galibiyette büyük pay sahibi oldular.

Wizards'da ise 30 sayı, 9 ribaunt ve 2 asistlek performans sergileyen antawn Jamison'ın çabaları takımına galibiyeti getirmeye yetmezken, 18 sayı, 4 asistle oynayan Deshawn Stevenson, yenilgiyi önleyemedi.

Ligde dün gece alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Boston Celtics - Chicago Bulls: 107-82

Charlotte Bobcats - New York Knicks: 105-95

Philadelphia 76'ers - Los Angeles Lakers: 101-106

Detroit Pistons - Memphis Grizzlies: 94-67

Minnesota Timberwolves - Indiana Pacers: 131-118

Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers: 102-89

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets: 99-96

Seattle Supersonics - Toronto Raptors: 123-115

Lige, yarın sabaha karşı oynanacak 9 maçla devam edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title