Haberler

Hazırlık Maçı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Osmaniyespor ile hazırlık maçında karşılaştı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Osmaniyespor ile hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşmadan Adana Demirspor 1-0 galip ayrıldı.

Adana Aytaç Durak tesislerinde oynanan karşılaşmaya Adana Demirspor sahaya Zülküf, Göksu, Oğuzhan, Raspopovic, Onur, Ozan x Salifu, Sercan, Waldison, Mehmet, Tevfik ilk 11 ile çıktı. Osmaniyespor ise sahaya Hakan, Tolunay, Ahmet Çenet, Oktay, Burak, Emre, Yahya, Resul, Samet, Alperen, Ahmet Kılıçarslan, Muharrem ilk 11 ile çıktı. Maçın ilerleyen dakikalarında her iki takım teknik direktörü de hemen hemen bütün oyuncularına şans verdi.

Öte yandan Adana Demirspor, Osmaniyespor karşılaşmasını tesislerde oynanmasına rağmen yaklaşık bine yakın mavi-lacivertli taraftar izledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Mehmet Tevfik Aytaç Durak Göksu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title