Haberler

Haluk Levent'ten Çarpıcı Atatürk Paylaşımı!

Güncelleme:

Türk rock müziğinin usta isimlerinden Haluk Levent, Mustafa Kemal Atatürk'ü Çanakkale Zaferi'nin dışında tutmak isteyenlere çarpıcı bir mesajla gönderme yaptı.

Yaptığı yardımlarla gönüllerde taht kuran sanatçı Haluk Levent, Mustafa Kemal Atatürk'ü Çanakkale Zaferi'nin dışında tutmak isteyenlere çarpıcı bir mesaj yolladı.

KLİBİ BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümüne yaklaşırken çarpıcı bir mesaj paylaştı. Levent, iki yıl önce bugün İzmir Marşı'nı seslendirmiş ve klibi de sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Levent'in dedesi Diyap Bey'e ithaf ettiği marşı, büyük ilgi görmüştü. Çanakkale Zaferi'nin kahramanlarını anan Levent, iki yıl sonra yine çarpıcı bir mesaj paylaştı.

"O BAŞKA CEPHEDEYDİ"

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Çanakkale Zaferi'nin dışında tutmak isteyenlere seslenen Levent, şöyle yazdı: Atatürk'ü Çanakkale dışında tutmak isteyenlere mesajım var. Diyap Dedemin babama söylediği. 'Yok, O başka cephedeydi O'nu görmedik Nuri Conker'i gördük. Ama O'nu hepimiz tanıyorduk O bir efsaneydi yanımızda hissediyorduk!"

Haluk Levent'ten Çarpıcı Atatürk Paylaşımı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale Zaferi Haluk Levent Haberler

500

Yorumlar (31)

..:

ne sanatcı sanatçılık kalmış nede bilim adamının bilimi işi gücü tırı vırı bu milletin dizi oyuncuları bile siyasetci olmuş vatanı kurtarcaklar aklı sıra sen kimsin yavv bu ülkede siyaset yapmak sanamı kalmış

37
77
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

haluk levent kim yav hiç tanımıyorum,tanıyan varsa beri gelsin..!

14
52
yanıtYanıtla
SELİM:

İki yüzlü adam sen herhalde Marsta yaşıyorsun.

yanıt4
yanıt0
güldür güldür şevket:

gereksiz kişinin gereksiz kişiye yorumu. . .

14
38
yanıtYanıtla
Ayla:

ATATÜRK DÜSMANLIGI YAPANLAR, YÜZDE YÜZ EMINIM KI TÜRK DÜSMANIDIRLAR VE VATAN HAINIDIRLER. ATATÜRK DE BIZIM, OSMANLIDA BIZIM, MEHMET AKIF DE BIZIM. . VS. . . CATLAYAN CATLAYABILIR VEYA VATANIMIZI TERK ETSIN.

38
8
yanıtYanıtla
ABDULHAMİD:

Bu vatan müslümanlarındır.Tüm jöntürk kalıntıları ve kemalistlerin batıya sürülüleceği günler çok yakındır.

yanıt3
yanıt1
yunus mallı:

siz müslümanları zaferin dışında tutuyorsunuz ya sanki tek başınıza kazanmış gibi çanakaledeki tabyaları mustafa kemalmi inşaa ettirmiş abdülhamitmi nerden geleceklerini acaba ilk kim keşvetmiş

19
26
yanıtYanıtla
Taş kafa:

Bu adamın başka işi gücü yokmu habire Atatürk diyor artık önümüze bakalım elin gavuru uzaya çıkıyor hala biz Atatürk’ü tartışıyoruz ilim bilim işlerine baksakta çalışsak olmazmı bırakın bu Atatürk’ü kullanmayı gına geldi artık mezarında rahat bırakın nolmuşsa olmuş geçmişi tartışmayı bıraksak artık

10
31
yanıtYanıtla
adam...:

isime uygun bir yorum. . .

yanıt26
yanıt9
Ayla:

ATATÜRK, Ü SEVMEYENLERIN BASINA TÜRKIYE BÜYÜKLÜGÜ KADAR TAS DÜSSÜN. OSMANLI OSMANLI DIYORSUNUZ AMA NEDEN SON ZAMANLARDA OSMANLI BU KADAR REVACA CIKTI, TIPIK INGILIZ OYUNU OLDUGUNUN KIMSE FARKINDA DEGIL. . INGILIZ DIYOR KI, SEN OSMANLI YÖNETIMINE GERI DÖN, PARCALARA BÖLÜN VE SENI KENE GIBI KEMIRMEYE YENIDEN BASLAYAYIM. . . BU BÖLÜNMEYE KARSI CIKAN ATATÜRK, Ü BU NEDENLE AVRUPALI HIC SEVMEZ VE TÜRKIYEDE ATATÜRK DÜSMANLIGINI ARTIRMAK ICIN ELINDEN GELENI YAPARLAR. . BAZI BEYINSIZLERDE BU OYUNA GELIRLER

15
17
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title