Haberler

Hakkari: Hakkari'de Telefon Kabloları Çalındı Yüzlerce Abone Haberleşmesiz Kaldı

Hakkari'de Telefon Kablolarının Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Çalınması Sebebiyle Yüzlerce Abonenin Haberleşmeden Yoksuk Kaldığı Bildirildi.

Hakkari'de telefon kablolarının kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınması sebebiyle yüzlerce abonenin haberleşmeden yoksuk kaldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce kimliği belirsiz kişilerin Merkez Bağlar Mahallesi ile Bay Köyü haberleşmesini sağlayan telefon kablolarını çalması üzerine yüzlerce vatandaşın haberleşmesiz kaldığı bildirildi. Türk Telekom Müdürlüğü yetkilileri, merkeze bağlı bir mahalle ile bir köyün telefon kablolarının 3 gün önce çalınması üzerine yüzlerce abonenin haberleşmesiz kaldığını doğruladı. Yetkililer, haberleşmenin yeniden sağlanması için kablo beklediklerini belirterek, il merkezinde 1 yıl içersinde 500 bin YTL değerinde kablonun çalındığını belirtti. Kablo hırsızlığının önüne bir türlü geçilemediğini belirten yetkililer, özelikle kış aylarında haberleşmesiz kalan abonelerin sıkıntı yaşadığını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title