Haberler

Hakkari Gücü Eski Günlerine Geri Dönüyor

Güncelleme:

Hakkari amatör futbol liginde mücadele eden Hakkari Gücü takımı eski günlerine geri dönüyor.

Hakkari amatör futbol liginde mücadele eden Hakkari Gücü takımı eski günlerine geri dönüyor.

Hakkari Gücü Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Adıyaman, hedeflerinin bu yıl kesinlikle ilde şampiyonluk olduğunu söyledi. Adıyaman,"Hakkari amatör liginde mücadele eden Hakkari gücü futbol takımı 2013-2014 sezonuna yaptığı flaş transferlerle amatör ligde şampiyonluk adaylarından biridir. Hakkari'nin en köklü takımlarından biri olan Hakkari gücü tekrar eski güzel günlerine dönmek istiyor. Bundan dolayı Zapspor'dan Fesih Çoruh, Bedrettin Gül, Hakkari Belediyespor'dan Arif Deniz, Bağışlı Spor'dan İlhan Kılıç, Ferdi Zeydanoğlu, Muhyettin Çiftçi ve Servet Karuman'nı Hakkari gücüne transfer oldular. Hedefimiz bu yıl kesinlikle ilde şampiyon olmaktır. Hakkari ilini bölgesel amatör ligde temsil etmek için değişik kulüplerden transfer yaptık. Bu transferlerle hedeflerlerimize ulaşacağız" dedi.

Yıllarca profesyonel futbolcu olarak mücadele eden ardından Kızıltepe, Yüksekova Belediye, Zapsporda top koşturan Fesih Çoruh ise Hakkari Gücü Spor Kulübüne transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title