Haberler

Hakkari'de "Güzel Ezan ve Kur'an-İ Kerim Okuma" Yarışması

Hakkari'de imam hatip liseleri arasında düzenlenen "Güzel Ezan ve Kur'an-i Kerim Okuma" yarışmasının finali, Şemdinli ilçesinde yapıldı.

Hakkari'de imam hatip liseleri arasında düzenlenen "Güzel Ezan ve Kur'an-i Kerim Okuma" yarışmasının finali, Şemdinli ilçesinde yapıldı.

Şemdinli Merkez Kapalı Spor salonu'nda düzenlenen final yarışması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Yarışmadan önce bir konuşma yapan Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, böyle bir yarışmaya ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Yarışma sonunda "Güzel Ezan Okuma" kategorisinde Yüksekova İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ümit Bartın, "Kur'an-i Kerim'i Bakarak Okuma" kategorisinde Hakkari İmam hatip Lisesi Öğrencisi Hicret Duman, "Kur'an-i Kerim'i Ezbere Okuma" kategorisinde ise Hakkari İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Abdulkadir Çiftçi birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli para ödülleri verildi.

Programda Şemdinli İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilahi korosu, Kürtçe ve Türkçe ilahiler okuyarak dinleyicilere doyumsuz anlar yaşattırdı. Şemdinli Kur'an Kursu bayan öğrencileri ise, evlerinde hazırladıkları pasta ve tatlı çeşitlerinden oluşan bir yemek kermesi düzenledi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Arslan Şemdinli Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title