Haberler

Haftalık Burç Yorumları(10-16 Eylül 2018)

Güncelleme:

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

KOÇ:Yeni bir işe başlayabilir, sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.Hafta başında yaşayacağınız ödeme zorluklarını hafta sonu çözebilirsiniz.İletişim ve ticaret için şans var.

BOĞA:İşle veya sağlıkla ilgili konularda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.Çarşambadan itibarençocuklarla ilgilenebilir, sosyalleşebilirsiniz.Hafta sonuna doğru iş ve sağlıkla ilgili konularda sorunlar çözülebilir.

İKİZLER:Eşten veya ortaktan gelen para ile yüzünüz gülebilir.Hafta sonuna doğru eviniz ve aileniz ana temanız olabilir.Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgilenmeniz iyi olacak.

YENGEÇ:Aileniz ve yuvanızla ilgili işler konusunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.Sosyal çevrenizle, sevgili veya çocuğunuz arasında kalabilirsiniz.Kemikler ile ilgili kaza ve sakatlanmalara karşı dikkat.

ASLAN:Emeklerinizin karşılığı olan bir kazanç elinize geçebilir.Sağlık ve iş konularında sosyal çevrenizden zarar görebilirsiniz.Aileniz her konuda yanınızda ve size destek olacaklar.

BAŞAK:Burcunuzda ve evinizde gerçekleşen yeni ay en olumlu sizi etkileyecek.Ticaret, iş ve sağlık konularında oldukça şanslı ve keyifli bir hafta sizi bekliyor.Tadını çıkarın.

TERAZİ:Kendinizi ruhen hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz.Elinize geçen kazançlarınızı, ani çıkan giderler için kullanmak zorunda kalabilirsiniz.Hafta sonuna doğru rahat bir nefes alacaksınız.

AKREP:Eşiniz veya ortağınızdan gelecek maddi şanslar yüzünüzü güldürebilir.Sosyal çevrenizle ilgilenmeniz, çocuğunuz veya sevgilinizle gerginliklere yol açabilir.Kariyer için şans sizden yana.

YAY:Kariyerinizde başarıya odaklı, güzel bir hafta.Kazançlarınızın elinize geçmesiyle ilgili gecikmeler yaşamanız olası, ancak o para gelecek.Yurt dışı ticaret ve hukuki konularda da başarı şansı var.

OĞLAK:Alacak-verecek konularında denge konusunda hayal kırıklığı olabilir.Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler olabilir.Yakın çevrede dedikodulara karşı temkinli olmakta fayda var.

KOVA:Geçmişte yapılan yanlışların su yüzüne çıkması mümkün.Eşiniz veya ortağınız ile ilgili konularda yanılmalar olabilir.Bu sözlü iletişimde de sorunlar ve yaralayıcı etkiler yaşatabilir.

BALIK:Bu hafta fazlaca hayaller kurabilirsiniz.Ancak aldanmaya karşı dikkatli olmakta yarar var.Haftanın ikinci yarısında iş ve sağlık konularına yoğunlaşabilirsiniz.Bu da zorlayıcı olabilir.

Kaynak: Haberler.com / Astroloji

Astroloji Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title