Haberler

Van'da okullar tatil mi? 25 Aralık günü okul var mı, kaç gün tatil, ne zaman açılacak?

Güncelleme:

Van'da okulların tatil olup olmadığı, kaç gün tatil olacağı ve ne zaman açılacağı merak konusu oluyor. 25 Aralık Pazartesi günü okulların durumu sorgulanıyor. Kış aylarının gelmesiyle beraber yoğun kar yağışları yaşanıyor ve bu durum okulların tatil olup olmadığı konusunda belirsizliğe neden oluyor. Van'da dün gün boyu etkili olan tipi ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Peki, Van'da okullar tatil mi? 25 Aralık günü okul var mı, kaç gün tatil, ne zaman açılacak?

Van'da 25 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi ve okul var mı merak ediliyor. Van'da dün gün boyu etkili olan tipi ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Van'da okullar tatil mi? 25 Aralık Pazartesi günü okullar tatil mi, kaç gün tatil, ne zaman açılacak? Detaylar haberimizdedir…

VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Van'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Çaldıran ilçesindeki tüm okullarda, Muradiye, Çatak ve Özalp ilçelerinde de taşıma kapsamındaki okullarda yarın eğitime ara verildi.

Van'da okullar tatil mi? 25 Aralık günü okul var mı, kaç gün tatil, ne zaman açılacak?

25 ARALIK GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Muradiye Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede olumsuz hava şartlarının etkili olduğu belirtildi. Açıklamada, yoğun kar ve yollarda buzlanma tehlikesi dolayısıyla yarın taşımalı eğitim kapsamındaki tüm okullarda eğitime ara verildiği kaydedildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise Çaldıran ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm ilk ve orta dereceli okullar ile diğer eğitim kurumlarının yarın tatil edildiği duyuruldu.

Çatak ve Özalp ilçelerinde de yoğun kar ve bazı mahalle yollarının kapalı olması nedeniyle taşıma kapsamındaki okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

Van'da okullar tatil mi? 25 Aralık günü okul var mı, kaç gün tatil, ne zaman açılacak?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Aralık Tatil Van Hava Durumu Gündem Eğitim Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title