Haberler

Türkiye-İtalya maçındaki kadın hakem kimdir? Stephanie Frappart kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi ülkeden? Maçtaki 4. hakem kimdir?

Güncelleme:

Bugünkü Euro 2020 Türkiye-İtalya maçının tüm hakemleri belli oldu. Peki kadın hakem (4. hakem, dördüncü hakem) Stephanie Frappart kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Türkiye İtalya maçının dördüncü hakemi Stephanie Frappart kimdir, hangi ülkenin vatandaşıdır, nerelidir? Stephanie Frappart kaç yaşında? Stephanie Frappart yönettiği maçlar hangileridir? Detaylar haberimizde...

Euro 2020 turnuvası bugün başlıyor. Bugünkü Türkiye-İtalya maçının kadın hakemi Stephanie Frappart oldu. Peki, Stephanie Frappart kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Maçtaki hakemler kimler? Türkiye-İtalya maçının hakemleri kimlerdir?

TÜRKİYE-İTALYA MAÇININ HAKEMLERİ KİMLERDİR?

Maçın orta hakemi Danny Makkelie 'dir. Danny Makkelie'nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jan de Vries yapacak. Ek olarak maçın 4. hakemi Stephanie Frappart olacak. VAR hakemi iseKevin Blom olacaktır.

TÜRKİYE-İTALYA MAÇINDAKİ KADIN HAKEM KİMDİR?

Maçtaki 4. hakem Stephanie Frappart 'tır.

STEPHANİE FRAPPART KİMDİR?

Stéphanie Frappart (14 Aralık 1983 doğumlu) Fransız futbol hakemidir. 2009'dan beri FIFA Uluslararası Hakemler listesinde yer almaktadır ve birçok yüksek profilli karşılaşmayı yönetmiştir. 14 Ağustos 2019'da Liverpool ve Chelsea arasındaki 2019 UEFA Süper Kupasını görevlendirdiğinde büyük bir Avrupa kupası final maçına hakemlik yapan ilk kadın oldu.

KARİYERİ

Frappart 2011'den beri Fransız (erkek) futbolunun üçüncü ligi olan Championnat Ulusal'da hakemlik yapmaktaydı. 2014'te ise Fransa'daki profesyonel (erkek) futbolu ikinci ligi olan Ligue 2'de hakemlik yapan ilk kadın oldu. Kanada'daki 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda görev aldı.

3 Aralık 2018'de Frappart Fransa'daki 2019 FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda görev yapmak üzere atandı. Son 16 Turunun sona ermesinin ardından turnuvanın geri kalanında devam edecek 11 hakemden biri olarak seçildi. Temmuz 2019'da Amerika Birleşik Devletleri ile Hollanda arasında oynanan turnuvanın finalini de yönetti.

Nisan 2019'da Ligue 1'de görev alacak ilk kadın hakem olacağı açıklandı. 28 Nisan 2019'da SC Amiens ile RC Strasbourg arasındaki karşılaşma için görevlendirildi. 2 Ağustos 2019'da Frappart'ın 2019 UEFA Süper Kupası finalini yöneteceği açıklandı. Vodafone Park'ta 14 Ağustos 2019'daki final maçıyla "büyük bir Avrupa kupası final maçında görev alan ilk kadın hakem" oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title