Haberler

Tuluyhan Uğurlu, Sirkeci Garı'nda müzikseverlerle buluşacak

Güncelleme:

Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, Sirkeci Garı'nın tarihi bekleme salonunda müzikseverlerle buluşacak. Konserde farklı temaları işleyen Uğurlu, bestelerini seslendirecek ve doğaçlamalar yapacak. Konserin finalinde ise Yeşilçam melodileri üzerine doğaçlamalar yapacak.

Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, Sirkeci Garı'nın tarihi bekleme salonunda 2 Mart'ta müzikseverlerle buluşacak.

Her konserinde farklı bir konu ile dinleyicilerini karşılayan sanatçı, iki farklı temayı işleyeceği konserde bestelerini seslendirip, doğaçlamalar yapacak.

Sanatçı, "Doğu Ekspresi" eserini, sanayi devriminin ardından Anadolu'nun demir ağlarla tanışması, ilk tren hatları ve ilk gar binalarının görüntüleri eşliğinde yorumlayacak.

Orta Doğu'da Osmanlı'nın son parası ile yapılan rayların yok oluşu ve Orta Doğu'nun son günlerdeki görüntüleri, "Hicaz Ekspresi" eserinde sanatçıya eşlik edecek.

Başarılı sanatçı, "Cumhuriyet Trenleri" eserini, Kurtuluş Savaşı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yıllarından başlayıp, Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimleri anlatmak için trenle yaptığı yolculukların görüntüleri eşliğinde yorumlayacak. Atatürk'ün özel treniyle Ankara'da sonsuzluğa yürüyüşü de görüntüler eşliğinde anlatılacak.

???????Konserin finalinde kaval sanatçısı Murat Toraman'la aynı sahneyi paylaşacak Uğurlu, Yeşilçam'ın unutulmaz melodileri üzerine doğaçlamalar yapacak.

Kaynak: AA / Güncel

Tuluyhan Uğurlu Sanat Kültür Müzik Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title