Haberler

    Oğlum 14. Bölüm Fragman

    Güncelleme:

    İlyas ve Melike Özyürek çifti, kızları Ceren ve 6 yaşındaki küçük oğulları Kaan ile birlikte Şile'de yaşar. Bir akşamüzeri Melike ilk maaşını almanın heyecanıyla vitrinlere dalar ve oğlu Kaan'ın okul çıkışına geç kalır...

    İlyas ve Melike Özyürek çifti, kızları Ceren ve 6 yaşındaki küçük oğulları Kaan ile birlikte Şile'de yaşar. Bir akşamüzeri Melike ilk maaşını almanın heyecanıyla vitrinlere dalar ve oğlu Kaan'ın okul çıkışına geç kalır…Annesini okulun bahçesinde bekleyen Kaan, bir kirpinin peşine takılır ve kirpiyi bir parka kadar takip eder. Bu sırada Zeynep ve Tuğrul çiftinin 12 yaşındaki oğulları Efe de parktadır.

    Efe, ailesi ile iletişimi kopuk ve tek arkadaşı bilgisayar oyunları olan bir çocuktur. Efe, bir süre sonra Kaan'ın kaybolduğunu fark eder ikili karakola gitmek üzere yola koyulurlar…Melike ve İlyas ise telaş içinde Şile sokaklarında çocukları Kaan'ı aradıkları sırada acı bir olay yaşandığının haberini alırlar…Yaşanılan bu acı olaydan sonra her iki ailenin hayatında da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

    Yapım: Ay Yapım

    Yapımcı: Kerem Çatay

    İdari Yapımcı: Cem Baydur

    Yönetmen : Gökçen Usta

    Yardımcı Yönetmen: Mustafa Pazarcık

    2. Yönetmen: Cem Toluay

    Senaryo: Hürer Ebeoğlu, Sevgi Yılmaz

    Kurgu Yönetmeni: Zeki Öztürk

    Görüntü Yönetmeni: Uğur Şapaloğlu

    Müzik: Alp Yenier

    Proje&Senaryo Tasarımı: Ahmet Katıksız

    OYUNCULAR

    Zeynep: Songül Öden

    Melike: Nihal Yalçın

    Demet: Canan Ergüder

    İlyas: Timur Acar

    Sedat: Serhat Teoman

    Tuğrul: Feyyaz Duman

    Ceren: Mina Derman

    Sedef: Tuğçe Açıkgöz

    Hüseyin: Ali Seçkiner Alıcı

    Efe: Metehan Parıltı

    Kaan: Emir Kaan Özkan

    Bulut: Kubilay Aka

    Sertaç: Ege Derin

    Merve: Yağmur Damla Ayden

    Işıl: Cansu Melis Karakuş

    Perma Canan: Nazan Kesal

    Gülten: Kadriye Çetinkaya

    Esra: Cemre Yeşilbursa

    Zeynep: Fırat Bozan

    Kasap Murtaza: Abdurrahman Yunusoğlu

    Avukat Nedim: Fahri Öztezcan

    Savcı Orhan: Ozan Gözel

    Anaokulu Müdüre: Özlem Sürek

    Avukat Hulusi: Mutlu Güney

    #Oğlum

    Kaynak: DailyMotion.com / TV

    Yönetmen Şile TV Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title