Haberler

Manyetik Fırtına Filmi

Manyetik Fırtına filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Manyetik Fırtına filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Gezegende eşi benzeri görülmemiş doğal afetler yaşanmasının ardından, dünya liderleri, karmaşık bir uydu network’ü yaratarak, iklimi kontrol etmek ve böylece insanların güvenliğini sağlamak üzere biraraya gelirler. Ama, bir şeyler ters gider ve, Dünya’yı koruması için yapılan sistem ona saldırmaya başlar. Dünya çapında bir manyetik fırtına her şeyi ve herkesi yok etmeden önce, gerçekte ne olduğunu ortaya çıkarmak için saate karşı yarış başlamıştır.

Yönetmen: Dean Devlin, Danny Cannon

Senaryo: Dean Devlin, Paul Guyot

Oyuncular: Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Robert Sheehan, Alexandra Maria Lara, Eugenio Derbez, Mare Winningham, Daniel Wu, Drew Powell, Amr Waked, Gregory Alan Williams, Adepero Oduye, Randall P. Havens , David S. Lee, Billy Slaughter, Ritchie Montgomery, David Jensen, Sean Paul Braud, Jeremy Ray Taylor, Judd Lormand, Corey Mendell Parker

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Geostorm

Yapımcı Firma: Electric Entertainment

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 20.10.2017

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Sean Paul Sinema Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title