Haberler

Manisa FK, Meriton Korenica ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Manisa Futbol Kulübü, Kosovalı orta saha oyuncusu Meriton Korenica ile yollarını ayırdı. Korenica, eski takımı Ballkani'ye kiralandı.

1'inci Lig'de son olarak 3 yıllık tadilatın ardından kavuştuğu 19 Mayıs Stadı'nda Erzurumspor FK'ya 2-0 yenilerek Play-Off yarışında geriye düşen Manisa Futbol Kulübü'nde ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlılar sezon başında kadrosuna dahil ettiği Kosovalı orta saha oyuncusu Meriton Korenica ile vedalaştı. Korenica'nın eski takımı Ballkani'ye sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi. Manisa FK'da bu sezon 10 karşılaşmaya çıkan 26 yaşındaki futbolcu, Kosova Milli Takımı'nda sakatlandı. Uzun süredir sahalardan uzak kalan oyuncu, Manisa FK'da toplam 462 dakika süre aldı. Siyah-beyazlılar ligde bu hafta Tuzlaspor deplasmanına çıkacak. Ege ekibinde, Erzurumspor FK karşılaşmasında kırmızı kart gören oyuncular Ensar Akgün ve Sertan Taşqın forma giyemeyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Manisa Futbol Milli Takım Ceza Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title