Haberler

Kripto Cüzdan Devi Exodus, NYSE American'da İşlem Görmeye Başlıyor

Güncelleme:

Kripto cüzdan sektörünün lideri Exodus, hisse senetlerinin NYSE American'da listelenmeye başlayacağını duyurdu. 9 Mayıs'tan itibaren işlem görmeye başlayacak olan EXOD adlı hisseler, şirketin likidite ve yatırımcı erişimini genişletmeyi hedefliyor. NYSE American, daha önce Amerikan Menkul Kıymetler Borsası olarak bilinen ve daha küçük piyasa değerine sahip şirketlere hizmet veren bir platform.

Kripto cüzdan sektöründe lider konumda olan Exodus, hisse senetlerinin NYSE American'da listelenmesiyle finans dünyasında yeni bir sayfa açıyor. 9 Mayıs'ta başlayacak olan bu yeni dönem, şirketin likidite ve yatırımcı erişimini genişletmeyi hedefliyor.

Exodus Hisseleri NYSE American Sahnesinde

Kripto cüzdan üreticisi Exodus, kısa bir süre önce yaptığı duyuruda, hisse senetlerinin NYSE American'da listeleneceğini ve bu platformda 9 Mayıs'tan itibaren işlem göreceğini bildirdi. EXOD adlı hisseler için alınan onay, şirketin yatırımcılar nezdindeki görünürlüğünü artırarak, likiditeyi ve uzun vadeli değer yaratmayı hedefliyor. Exodus'un CEO'su ve kurucu ortağı JP Richardson, bu adımın yatırımcılar için büyük fırsatlar sunacağını vurguladı.

NYSE American, eski adıyla Amerikan Menkul Kıymetler Borsası (AMEX) olan ve NYSE'den daha küçük piyasa değerine sahip şirketlere hizmet veren bir platformdur. EXOD, daha önce OTCQX piyasasında listelenmişti ve bu yeni onayla birlikte, şirketin NYSE'deki varlığı resmiyet kazanacak. Şirket yetkilileri, mevcut hissedarların yeni listelemeden önce herhangi bir işlem yapmalarına gerek olmadığını ifade ettiler.

2015 yılında kurulan Exodus, kendi kendine emanet cüzdan hizmetleri sunarak, Bitcoin, Ether ve diğer kripto varlıkları için güvenli bir ortam sağlıyor.

Son olarak, şirket 2024 yılının ilk çeyreğinde, bir önceki yıla kıyasla yüzde 118'lik bir artışla 29,1 milyon dolar gelir elde ettiğini ve bu dönemde yaklaşık 1,69 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştığını duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Kripto Yatırım Kripto Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title