Haberler

Konya: Konya'da Yerel Yönetimler

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, altyapı çalışmalarına hız verdi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, altyapı çalışmalarına hız verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selahaddin Eyyubi, Mehmet Akif, Sille Ak, Buhara, Hacıkaymak, Hocacihan Hacılar ve Sancak mahallelerinde asfalt çalışması yapıyor. Hüsamettin Çelebi, Fatih, Musalla Bağları, Yazır Mahallesi, Selahiddin Eyyubi, Molla Gürani ve Havaalanı'nda parke ve bordür döşeme çalışmaları da başladı.

Beyazıt Mahallesi'nde çalışmaları yerinde inceleyen Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, asfalt ve yol konusunda kırılması güç rekorlara imza atıldığını belirterek, "Belediye olarak altyapı hizmetlerinde büyük bir atılım gerçekleştiriyoruz. İlçe genelinde sezon başından bu yana parke ve bordür yapımında büyük yol aldık. Ekiplerimizin çalışmaları gece geç saatlere kadar devam ediyor. Belediyemiz yaz kış, gece gündüz demeden her türlü şartta çalışmalarını sürdürmektedir. İnşallah sezon sonuna kadar devam edecek olan altyapı, asfalt ve yol çalışmaları ilçemizi daha estetik daha modern bir çehreye kavuşturacaktır. Teknolojinin her türlü imkanını kullandığımız çalışmalarda, insan kaynaklarını en iyi şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title