Haberler

Kamerun- Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası Kamerun- Sırbistan maçı hangi kanalda? Kamerun- Sırbistan maçı nereden izlenir?

Güncelleme:

Dünya kupası karşılaşmaları tüm hızıyla devam ederken bugünkü karşılaşmalar arasında yer alan Kamerun- Sırbistan maçı ne zaman saat kaçta? Sorusu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Konuya ilişkin merak edilenler arasında Kamerun- Sırbistan maçı saat kaçta? Sorusu da yer alıyor. Peki, Kamerun- Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası Kamerun- Sırbistan maçı hangi kanalda? Kamerun- Sırbistan maçı nereden izlenir?

Kamerun- Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta? sorusu merak ediliyor. Futbolseverler heyecanla takip ettiği Dünya Kupası'nda Kamerun ile Sırbistan karşı karşıya gelecek. Futbolseverler ise arama motorlarında Kamerun- Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta? Dünya Kupası Kamerun- Sırbistan maçı hangi kanalda? Kamerun- Sırbistan maçı nereden izlenir? sorularını aratıyor. İşte detaylar...

KAMERUN- SIRBİSTAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Dünya Kupası maçlarından biri olan Kamerun- Sırbistan maçı 28 Kasım günü saat 13:00'da başlayacak.

KAMERUN- SIRBİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA?

Kamerun- Sırbistan maçı TRT 1 ekranlarında canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

TRT 1 FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT 4A

Frekans 11794

Polarizasyon V(Dikey)

Sembol Oranı 30000

FEC 3/4

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Sırbistan Kamerun Futbol Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title