Haberler

İstanbul ve Ankara'da FETÖ/PDY Operasyonu: 10 Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul ve Ankara'da yapılan operasyonlarda eski askeri personeller ile sözde mahrem imamların da aralarında bulunduğu 10 şüpheli yakalandı. Operasyonlar, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün faaliyetlerine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gerçekleştirildi.

İstanbul ve Ankara'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda aralarında eski askeri personeller ile sözde mahrem imamların da bulunduğu 10 şüpheli yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün faaliyetlerine yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde bazı şüpheliler hakkında, örgütün sözde askeri yapılanmasına yönelik ankesörlü hatlardan periyodik ve ardışık aranma, ayrıca askeri okullara girişte mülakat sınavlarında aday numaraları üzerinden kodlama yapılmak suretiyle örgüt mensuplarına askeri okullara giriş mülakat sınavlarında öncelik sağlandığı belirlendi. Aralarında 10 eski askeri personel ile sözde mahrem imam olan 14 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

10 şüpheli yakalandı

Operasyonlarda 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 3 şüphelinin ise yurt dışında olduğu tespit edildi. Diğer 1 şüpheliye yönelik yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Ankara 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title