Haberler

İstanbul Üniversitesi vatandaşlara mı açıldı?

Güncelleme:

Bir süredir Üniversitelerin halka açılacağı konuşuluyordu. Bugün paylaşılan görsellerde vatandaşların İstanbul Üniversitesine girdiği ve ders işlendiği esnada vatandaşların öğrencileri izlemesi gündem oldu. İstanbul Üniversitesi vatandaşlara mı açıldı?

İstanbul Üniversitesi'ne ait kampüslerin halka açılması sonrasında ders işlenirken vatandaşlar öğrencileri seyretti.Bu durum, sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu. İstanbul Üniversitesi'nde kampüsün herkese açık hale getirilmesi sonrası ders aralarında amfilere giren ve izinsiz fotoğraf çeken insanlar artmaya başladı. Peki, İstanbul Üniversitesi vatandaşlara tamamen açıldı mı?

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HALKA MI AÇILDI?

Üniversitenin bir simgesi haline gelen Beyazıt kampüsünün yanı sıra Laleli, Horhor, Avcılar, Çapa, Şişli, Kadıköy, Bahçeköy, Bakırköy ve Büyükçekmece'de bulunan yerleşkeleri de hafta içi sabah 08.30'dan akşam 17.00'ye kadar ziyarete açık olacak. İstanbul Üniversitesi'ne ait kampüslerin halka açılması sonrasında ders işlenirken vatandaşlar öğrencileri seyretti. Bazı vatandaşlar ise amfide ders çalışan öğrencilerin arasında fotoğraf çekildiler. Bu durum, sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu.

İstanbul Üniversitesi vatandaşlara mı açıldı?

Ümit Özdağ, paylaşılan fotoğraflar sonrasında X (eski adıyla Twitter) hesabından yorum yaptı. Özdağ, 'Böyle rezillik olur mu? İnanılır gibi değil. Olay çıkar, yaralanmalar olursa suçlu rektördür.' ifadelerini kullandı.

İstanbul Üniversitesi vatandaşlara mı açıldı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Üniversitesi İstanbul Gündem Gündem Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title