Haberler

Gezeravcı, Dünya'ya ne zaman inecek? Karantinada kalacak mı?

Güncelleme:

Gezeravcı'nın Dünya'ya iniş tarihi ve karantina durumu hakkında bilgiler merak ediliyor. Gezeravcı'nın ne zaman Dünya'ya ineceği ve karantina sürecinin olup olmayacağı konusu gündemdeki yerini koruyor. Gezeravcı, Dünya'ya ne zaman inecek? Karantina da kalacak mı?

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da dahil olduğu Ax-3 mürettebatının bugün Florida Daytona Beach'e iniş yapması bekleniyor. TSİ 16.30 sıralarında gerçekleşecek iniş sonrası gemiye alınacak ekibin ilk muayeneleri yapılacak. Gezeravcı, Dünya'ya ne zaman inecek? Karantina da kalacak mı? Detaylar haberimizde...

GEZERAVCI DÜNYA'YA NE ZAMAN İNECEK?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı ile ISS'ten, Dragon Kapsülü ile ayrılmadan önce telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

KARANTİNA'DA KALACAK MI?

İniş sonrası gemiye alınacak ekibin ilk muayeneleri yapılacak. Mürettebat bir süre de karantinada kalacak. Dragon kapsülü, ABD yerel saatiyle 18 Ocak 16.49'da (TSİ 19 Ocak 00.49) NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatılmıştı. Yolculuğu yaklaşık 36 saat süren Ax-3 mürettebatı, 20 Ocak'ta Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaşmıştı. Gezeravcı, Michael Lopez-Alegria, Walter Villadei ve Marcus Wandt'tan oluşan Ax-3 ekibinin ISS'den ayrılışı, iniş yapılacak bölgedeki hava koşullarının uygun olmaması nedeniyle 3 kez ertelenmişti.

Gezeravcı, Dünya'ya ne zaman inecek? Karantina da kalacak mı?

Gezeravcı, Dünya'ya ne zaman inecek? Karantina da kalacak mı?

Gezeravcı, Dünya'ya ne zaman inecek? Karantina da kalacak mı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Karantina Dünya Gündem Teknoloji Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title