Haberler

Galatasaray- Trabzonspor maçının hakemi kim? Galatasaray- Trabzonspor maçını kim yönetecek?

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Futbolseverlerin heyecala beklediği maçın detayları merak edilirken arama motorlarında Galatasaray- Trabzonspor maçının hakemi kim? Galatasaray- Trabzonspor maçını kim yönetecek? soruları aratılıyor.

Süper Lig'de pazar günü oynanacak Galatasaray- Trabzonspor mücadelesini yönetecek olan isim merak ediliyor. Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı devam ederken oynanacak olan GS- TS maçı için nefesler tutuldu. Peki, Galatasaray- Trabzonspor maçının hakemi kim? Galatasaray- Trabzonspor maçını kim yönetecek?

GALATASARAY- TRABZSONSPOR MAÇININ HAKEMİ KİM?

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Galatasaray-Trabzonspor maçında Halil Umut Meler düdük çalacak. Spor Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmaları 4, 5 ve 6 Şubat'ta oynanacak. Süper Lig'de pazar günü oynanacak Galatasaray-Trabzonspor mücadelesini Halil Umut Meler yönetecek.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Trabzonspor Galatasaray Spor Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title