Haberler

Dünya Kupası Aboubakar GOL izle! Aboubakar golü izle! Aboubakar Dünya Kupası golü HD izle! Aboubakar Kamerun maçı golünü izleme linki!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski golcüsü Aboubakar, Dünya Kupası'ndaki Sırbistan maçında fırtınalar estirdi. Kamerun 3-1 gerideyken 54. dakikada oyuna giren Aboubakar, 10 dakikada maçı değiştirdi. Futbolseverlerin beğendiği şık gol ise arama motorlarında tekrar izlemek için aratılıyor. Dünya Kupası Aboubakar GOL izle! Aboubakar golü izle! Aboubakar Dünya Kupası golü HD izle! Aboubakar Kamerun maçı golünü izleme linki!

Dünya Kupası Aboubakar GOL izle araması yapılıyor. Dünya Kupası'nda oynanan Kamerun- Sırbistan maçında Aboubakar attığı gol ile futbolseverleri kendisine hayran bıraktı. Futbolseverler Dünya Kupası Aboubakar GOL izle! Aboubakar golü izle! Aboubakar Dünya Kupası golü HD izle! Aboubakar Kamerun maçı golünü izleme linki! araması yapıyor.

DÜNYA KUPASI ABOUBAKAR GOL İZLE!

Senegal-Sırbistan maçında 55. dakikada oyuna giren Aboubakar, 10 dakikada karşılaşmanın kaderini değiştirdi. Ülkesi 3-1 gerideyken oyuna sürülen eski Beşiktaşlı, 64'te harika bir gol attı, 66'ta da asist yaptı. Aboubakar, Dünya Kupası'nda oyuna girdikten sonra hem gol hem asist yapan ilk Afrikalı oyuncu oldu. 64'üncü dakikada savunma arkasına sarkan yıldız golcü, rakip savunmacıyı ve kaleciyi feyke yatırıp topu ağlarla buluşturdu. Aboubakar, iki dakika sonra da Moting'e asist yaptı. Eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, sonradan girdiği bir Dünya Kupası maçında hem gol atan hem de asist yapan ilk Afrikalı oyuncu oldu.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Vincent Aboubakar Sırbistan Kamerun Futbol Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title