Haberler

Diyarbakır Valiliği: Deprem konutu çekilişi hakkında asılsız haberler

Güncelleme:

Diyarbakır Valiliği, bazı basın yayın ve sosyal paylaşım sitelerinde yer alan deprem konut kuralarının bugün çekileceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, basın ve sosyal paylaşım sitelerinde deprem konutlarının bugün çekileceğine dair asılsız haberlerin yer aldığı belirtildi. Açıklamada, 'Kuranın çekileceği tarih ve saat hak sahibi olan depremzedelerimize kısa mesaj yoluyla bildirilecektir. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.' ifadeleri kullanıldı.

Diyarbakır Valiliği, bazı basın yayın ve sosyal paylaşım sitelerinde yer alan deprem konut kuralarının bugün çekileceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, basın ve sosyal paylaşım sitelerinde deprem konutlarının bugün çekileceğine dair asılsız haberlerin yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kuranın çekileceği tarih ve saat hak sahibi olan depremzedelerimize kısa mesaj yoluyla bildirilecektir. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Valiliği Diyarbakır Deprem Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title